medal-of-honor-rabbite-jeste-vydrz
Blogy čtenářů Článek Medal of Honor - Rabbite ještě vydrž!

Medal of Honor - Rabbite ještě vydrž!

Libor Jary

Libor Jary

Poté co jsem si zahrál tuto hru, která se od roku 2010 změnila do skutečnosti jsem si opravdu lámal hlavu jestli se tohle doopravdy někde odehrává.…

Reklama

Poté co jsem si zahrál tuto hru, která se od roku 2010 změnila do skutečnosti jsem si opravdu lámal hlavu jestli se tohle doopravdy někde odehrává. Působilo to na mě jako když čtyři lidi dělali vše co se jim řeklo a ostatní jenom pokukovali co se děje.

Hráli jste buď za rangery a nebo za speciální jednotku. Ve hře jste si mohli vyzkoušet jak se střílí ze snipy na dálku 1 kilometru, dále z brokovnice, která rvala ruky a nohy, a nakonec kulomet, který neměl nikdy dost nepřátel na mušce. Kromně zbraní jsme si, ale mohli zajezdit na čtyřkolce a nebo být střelcem v helikoptéře a byla to veliká sranda. O stealth misích ani nemluvím. Škoda jen, že byly tak krátké. Nikomu se nelíbí smutné konce a já patřím mezi ty, kteří přímo nenávidí smutné konce. Tomu bylo i u medalu. Pojďme se tedy podívat co jsem měl na mysli.

 

 

Asi mám hodně velké štěstí, že nejsem opačného pohlaví nebo bych se rozbrečel :D.

Není to zrovna nejlepší když je mise splněna a váš  nejlepší přítel umírá a záchrany není nikde.

 

[embed]http://www.youtube.com/v/UP0WO_5FHlI[/embed]

... zde pokračujte v psaní ...

 

 

Na konec bych jen chtěl pochválit všechny co si četly můj otřesný blog :). A těším se na další medal of honor, který bude o hodně lepší než tento. A příště se můžete těšit na co? Bulletstorm, že by? Napište co byste chtěli.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama