Novinka Medieval Dynasty dostalo "ptačí" update

Medieval Dynasty dostalo "ptačí" update

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Také dorazila aktualizovaná roadmapa.

Reklama

Simulátor středověkého života Medieval Dynasty od studia Render Cube v minulém týdnu přivítal nový update nazvaný The Birds & Trophies. A ano, název víceméně jasně prozrazuje, na jaké novinky došlo.

Autoři tak trochu oživili zdejší svět, tudíž do místní přírody dodali pětici ptáků, jimiž je holub, kachna, vrána, jestřáb a orel mořský. Společně s tím dostali upgrade i slepice, kdy dorazily dvě nové barevné varianty.

Svůj domov si pak můžete ozdobit trojicí trofejí ze zvířat, k čemuž ale bude potřeba získat lebku, kterou lze získat třeba z jelena či losa, avšak musíte mít na to štěstí. Aby ale těch domácích zlepšováků nebylo málo byly přidány i zvířecí kožešiny, zatímco malý domek může mít i půdu.

Kromě toho ještě máte možnost si zakoupit dvě nové mapy (ukážou vám místa, kde se shlukují ptáci a ryby), přičemž došlo na opravu různých bugů, a zapnout si také můžete Screen Space Global Illumination (SSGI), což ale značně ovlivní výkon.

Kompletní seznam naleznete zde.

Autoři navíc uveřejnili aktualizovanou roadmapu, která naznačuje, že v tomto čtvrtletí se ještě dočkáme příchodu vašich dědiců, zatímco do konce roku by se hra měla podívat na konzole.

Rok 2023 posléze přinese jedno velké překvapení a dodatečné novinky.

Medieval Dynasty dostalo "ptačí" update

Medieval Dynasty zakoupíte na Steamu, GOGu a Epicu, kdy na prvním vás aktuálně vyjde na 22,49 eur (550 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama