MediEvil Remastered bude pravděpodobně zahrnovat i druhý díl
Platforma MediEvil Novinka MediEvil Remastered bude pravděpodobně zahrnovat i druhý díl

MediEvil Remastered bude pravděpodobně zahrnovat i druhý díl

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

Informace zveřejnili samotní zaměstnanci obchodů Target a Walmart.

Reklama

MediEvil byl oznámen v prosinci výhradně na platformu PlayStation 4. Kromě krátkého traileru, jsme nedostali téměř žádné informace o vydání hry. Nyní však pár zpráv uvádí, že dokonce i MediEvil II bude součástí remasterované verze hry.

Podle zdrojů, které mohou poskytnout zaměstnanci obchodů Walmart a Target (prostřednictvím Twitteru), by hra měla být k dispozici v předobjednávce již 19. dubna. Uživatel, který sdílel tuto zprávu také uvedl, že se dočkáme úplného odhalení hry 5. dubna na Penny Arcade Expo.

MediEvil je série her pro konzoli PlayStation. Vytvořilo je SCE Cambridge Studio a vydavatelem je Sony Computer Entertainment. Příběhy pojednávají o zbabělém nemrtvém rytíři Siru Danielu Fortesque. První díl byl vydán v říjnu 1998 a měl obrovský úspěch. Hra obdržela několik ocenění a celosvětově se do listopadu 1999 prodalo 800 000 kusů.

Jedná se o jednu z prvních her podporujících ovladač DualShock. Chceme vás upozornit, že se nejedná o oficiální informace, nýbrž o zvěsti. Datum MediEvil Remastered zatím stanoveno není, ale podle všeho se dočkáme ještě tento rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama