Novinka Men of War 2 se ukazuje v hlasitém teaseru

Men of War 2 se ukazuje v hlasitém teaseru

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Tentokrát se podíváme na Omahu.

Reklama

Men of War 2 je pokračováním tvrdé RTS Men of War, která hráčům nabízela možnost účastnit se bojů druhé světové války. Nový díl této značky nás vezme opět vstříc střetu, který definoval podobu Evropy a s ní i celého světa. Stejně jako v případě Dungeons 4 má být i tento titul větší a lepší než poslední zástupce této série. Hráčům nabídne epickou příběhovou kampaň, kooperaci a multiplayer, v němž se půjde střetnout jak s dalšími hráči, tak umělou inteligencí, která byla vylepšena natolik, aby z ní byl rovnocenný soupeř.

Pokud jde o samotný teaser Men of War 2, ten vypadá relativně dobře. Rozhodně by se mohlo jednat o zajímavé dílo, která však bude mít v chystaném Company of Heroes 3 silnou konkurenci, protože na něm jde vidět, že tok financí v něm není tak silný jako v případě konkurence. Jednom z bitevních polí kam se podíváme, bude zaručeně Omaha Beach. Zda v kůži útočících sil, nebo naopak obránců je otázkou.

Pokud vám tato ochutnávka nestačila, řádný trailer k Man of War 2 dorazí 1. září. Datum vydání prozatím není známo, hra by však měla dorazit ještě v roce 2022 pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama