Metal Gear Solid možná dostane remake
Novinka Metal Gear Solid možná dostane remake

Metal Gear Solid možná dostane remake

Dominik Tománek

Dominik Tománek

15
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Mělo by jít o kompletní předělání hry.

Reklama

Minulý týden se objevilo obrovské množství nových informací z herního světa, zejména díky Sony PS5 Showcase. V rámci této události se ohlásila celá řada her. Jednou z nich je i Final Fantasy XVI, která by měla být exkluzivitou pro PS5, později možná i PC. Nově se však objevily zvěsti o tom, že bychom se možná mohli dočkat remaku legendárního Metal Gear Solid.

Alespoň to tvrdí ve videu YouTube kanál RedGamingTech. Podle jejich důvěryhodného zdroje prý vzniká kompletní remake původního MGS, který by se měl stát PS5 exkluzivitou s možným nástupem na PC. Zdroj také zmiňuje Metal Gear Solid 2, 3 a 4. V jejich případě by se ovšem mělo jednat pouze o remastery. Tento kanál již v minulosti některé zvěsti trefil, je však nutné dodat, že zaměřují převážně na hardware.

Žádná z informací nikde nebyla oficiálně potvrzena, proto je potřeba brát tuto informaci trochu s rezervou. Nedávno však taiwanská komise pro hodnocení her ohodnotila Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance a Konami Collector’s Series: Castlevania & Contra pro PC. Remaku slavné stealthovky jsme tedy možná blíž, než si myslíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama