Smite Novinka Metalová partička Slipknot míří do hry SMITE

Metalová partička Slipknot míří do hry SMITE

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Navíc se můžete těšit na tři doprovodné "vypalovačky".

Reklama

MOBA od vývojářů z Hi Rez Studios a Titan Forge Games s názvem SMITE se čas od času dočkává zajímavých cross-overů, které do zdejšího světa bohů přináší postavy z jiných světů, kdy v minulosti to byly Želvy ninja či Transformeři. Nyní ale přichází čas na cross-over zcela jiných rozměrů.

Do hry totiž v květnu společně s novou aktualizací dorazí všech devět členů metalové skupiny Slipknot s jejich aktuálním vzhledem.

To znamená, že Poseidon na sebe bude moci vzít podobu Coreyho Taylora, Craiga Jonese či Sida Wilsona, Chaac zase bude moci být Jim Root, Alessandro Venturella či Mick Thomson, zatímco Raijin bude Michael Pffaf, Jay Weinberg či Clown.

Tyto postavy pak dorazí v rámci velkého hudebního eventu, kdy akce hráčů budou synchronně doprovázet tři "vypalovačky" tohoto uskupení, jimiž jsou skladby "Duality", "Psychosocial" a "The Devil In I". To by pak mělo nabídnout zcela nový zážitek při hraní.

SMITE si bezplatně zahrajete na PC, Macu, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch. Skrze zpětnou kompatibilitu ale také na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama