Metin2 Co to je ??
Blogy čtenářů Článek Metin2 Co to je ??

Metin2 Co to je ??

dan dvorak

dan dvorak

Metin2 je super hra i když ji spousta lidí odsuzuje jen kvůli tomu že nemá zrovna dvakrát hezkou grafiku. Ano to je pravda že nemá super grafiku…

Reklama

 

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9sst5_b5ceU?fs=1&amp;hl=cs_CZ"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9sst5_b5ceU?fs=1&amp;hl=cs_CZ" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Metin2 je super hra i když ji spousta lidí odsuzuje jen kvůli tomu že nemá zrovna dvakrát hezkou grafiku. Ano to je pravda že nemá super grafiku jako COD:MW2 ale je tam skvělá komunita nehledě na to že je to prostě hra která vás muže bavit třeba i 2 roky jako mě. Já osobně metin2 hraju a každý den se těším co se stane novýho jestli vydělám a koupím si zbraň na kterou se těším nebo zda udělám nejakou kravinu. Vemte si jak dlouho metin2 už je od roku 2004 a za tech 6 let je tam jen 1 max level když to beru v česku. [Max level 99].

 

 

 

Příběh to má super tady je :

 

Kdysi dávno byla jedna jediná říše, která existovala po celém kontinentu. Země klidu a míru, kde neexistovaly války a nemoci. Lidé tu žili šťastní a v harmonickém soužití.

Jejich osud se však začal měnit, když z nebe spadl obrovský kámen; kámen známý jako Metin. Ten začal měnit zvířata v příšery, jeho samotná přítomnost vytvářela smrtelné nemoci, které se šířily po celém světě. Nevinní lidé trpěli stejně jako ti, kteří byli zabiti zvířaty nebo zemřeli na následky nemoci později ožili jako nemrtví. Nemrtví působili zkázu a chaos, který se zdál být nekonečným. Vznikla tím pohroma, která neměla konce a žádného východiska. Nakonec se jediné impérium rozpadlo na tři různá království, kde všichni bojují za vlastní přežití. Od tohoto velkého dne se k tyto království k sobě stále chovají jako nepřátelé.

Pád kamene Metin byl jen začátek toho, co mělo teprve přijít. Menší kameny padaly čas od času stále, a všechna tři království žila ve strachu. Nikdo by se odvážil přiblížit ke kamenům Metin, protože ty nejděsivější stvůry byly vždy poblíž. Lidé si však uvědomili, že síla kamenu Metin rostla a cítili obrovskou ztrátu energie, která mizela z celého jejich světa.

Začali věřit, že to způsobuje Dračí bůh, který se v zemi objevil a lidé doufali, že on by mohl být tím, kdo obnoví jejich zemi a dovede je znovu ke klidu a míru...

 

Postavy:

Hráči si mohou zvolit jednu ze čtyř postav: Válečník, Šaman, Ninja nebo Sura. Každá postava má ještě další dvě specializace, mezi kterými si hráč může vybrat při dosáhnutí určité herní úrovně.

 

Pohyb:

V Metin2 je možné ovládat pohyb postavy pomocí myši a klávesnice (šipky a WASD). Kliknutí levým tlačítkem myši (nebo mezerníku) se používá k označení skupiny, nebo cíle a k útoku na nepřátele. Lze hru nakonfigurovat tak, aby útok probíhal ručně nebo automaticky.

 

Hráč vs. hráč [PvP]

PvP je v Metin2 k dispozici, když postava dosáhne úrovně 15. Existují 3 způsoby, jak bojovat s ostatními hráči. První je vyzvat hráče k souboji pravým kliknutím na požadovaného soupeře a zvolením možnosti "Souboj". To je nejčastější způsob a v případě smrti nejsou ztraceny žádné zkušenostní body. Druhý způsob je bojovat s hráči z jiného království. Tento způsob nevyžaduje výzvu k souboji, jelikož jiné království je automaticky považováno za nepřátelské. Třetí způsob je aktivovat možnost "Volný" v menu hry. To umožňuje hráči útok na kohokoliv bez rozdílu království a bez potřeby souhlasu s výzvou k souboji. Znamená to ale i to, že i hráč může být kýmkoliv napaden. V tomto režimu boje může hráč přijít o body hodnosti. Pokud hráč ztratí příliš mnoho bodů hodnosti, změní se jeho titul na "Krutý", bude mít negativní body, což vede k nižší šanci získat předmět ze zabitých nestvůr a k nedůvěře ostatních hráčů. Hráči s pozitivní hodností pak mohou takovéhoto "krutého" hráče libovolně napadnout (pomocí nastavení "Nepřátelský" v menu hry). Na úrovni 50 nebo vyšší mají hráči s titulem "Krutý" jistou šanci, že v případě zabití od jiného hráče upustí libovolný předmět z inventáře.

Body hodnosti:

  • 12000 a více - Rytířský
  • 8000 až 12000 - Vznešený
  • 4000 až 8000 - Dobrý
  • 1000 až 4000 - Přátelský
  • 0 až 1000 - Neutrální (žádná hodnost)
  • -1 až -4000 - Agresivní
  • -4000 až -8000 - Úskočný
  • -8000 až -12000 - Zlomyslný
  • -12000 a méně - Krutý

Pokud máte body v záporu nabíhají rychleji. Rychlost růstu bodů hodnosti můžete zvýšit nošením předmětů, Symbol moudrého císaře a Rukavice moudrého císaře. Také lze zvýšit body hodnosti předměty Fazole zen (+500 bodů) nebo Plod života (+2000 bodů).

 

Externí odkazy

Ymir Entertainmenthttp://gameforge4d.com/

 

Skráceně super hra která stojí za to si jí zahrat.

 

Obrazky:

 

 

 

... zde pokračujte v psaní ...

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama