Metro Exodus brzy na Steamu
Novinka Metro Exodus brzy na Steamu

Metro Exodus brzy na Steamu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

22
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Roční exkluzivita pro Epic Games Store se chýlí ke konci.

Reklama

Když minulý únor vyšel třetí díl ukrajinské postapokalyptické série Metro, doprovázela ho nemalá kontroverze spojená s tím, že krátce před chystaným dnem vydání bylo oznámeno, že PC verze tohoto pokračování se bude první rok prodávat pouze skrze Epic Games Store. To spustilo poměrně velké pozdvižení, kdy se mnoho hráčů cítilo vlastně trochu podvedeno (došlo taktéž již na klasický review-bombing ostatních dílů série), což jasně ukazuje i rozsáhlá debata u našeho rok starého článku, řešícího právě tuto skutečnost.

Nicméně celý rok uběhl skoro jako voda a s ním i tato časová exkluzivita. Díky tomu si již 15. února v šest hodin ráno budete tento titul opět moci zakoupit na Steamu. Místní cena bohužel nebyla oznámena, avšak se dá očekávat, že se bude pohybovat ve stejné relaci jako na Epic Games Store, tedy kolem 40 eur (1000,-). Nicméně již nyní si zde můžete zakoupit Expansion Pass za 25 eur (625,-), který vám zpřístupní obě příběhové rozšíření The Two Colonels a Sam's Story (vycházející 11. února).

Pokud ale patříte ke konzolovým hráčům a pořád jste Metro Exodus nehráli, můžete si pořídit krabicovou verzi hry na Xzone.cz za příjemnou cenu 699 korun českých.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama