Michael, Trevor a Franklin z GTA V útočí na naši základnu
GTA 5 Novinka Michael, Trevor a Franklin z GTA V útočí na naši základnu

Michael, Trevor a Franklin z GTA V útočí na naši základnu

Redakce

Redakce

59

Akční cena PlayStation 4 a Xbox One verzí Grand Theft Auto V dlouho nevydrží. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Aktualizace: Přinášíme vám aktuální zprávy z obléhání. Náš vyjednávací tým sehnal všechny dostupné lehké děvy z okolí, které Michaela, Trevora a Franklina zabavily. Trevor je bohužel takové nátury, že ho jen tak něco na dlouhou dobu nezabaví. Jasně nám řekl, že o půlnoci zaútočí na naši základnu a cena bude muset nahoru. Zatím stále PlayStation 4 a Xbox One verze GTA V za akčních 1 548,- Kč.

Původní zpráva

Zpravodajství z bitvy: Včera k večeru jsme vás informovali o akční ceně gangsterky Grand Theft Auto V ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One, kterou jsme stanovili na krásných 1 548,- Kč. Původně tahle cena měla vydržet do 18. října letošního roku, situace se však rychle mění a my jsme v té době nečekali, že proti tomu bude zbohatlík Michael, šílenec Trevor i zlodějíček Franklin.

Aktuální situace je taková, že všichni tři se v naleštěných bourácích (až na Trevora, ten jede v nějaké smradlavé plechovce) blíží k naší základně. My shromažďujeme všechny dostupné síly, abychom se jim mohli co nejdéle bránit. Bohužel to nevidíme nadějně, obyvatelé se trojice hrdinů bojí jako čert kříže a policisté mají s Michaelem, Trevorem a Franklinem neblahé zkušenosti. Předpoklady jsou takové, že naše obranná linie večer padne a Michael, Trevor a Franklin nastaví vyšší cenu za GTA V pro PS4 a Xbox One.

Pokud si plánujete Grand Theft Auto V ve verzích pro PlayStation 4 nebo Xbox One koupit, tak neváhejte. Stále máte čas si hru pořídit za akční cenu 1 548,- Kč. Stačí si hru předobjednat – pokud zvolíte bankovní převod nebo platbu kartou, tak můžete zaplatit kdykoliv později.

Za předobjednávku obdržíte $1,000,000 in-game měny (polovinu do singleplayeru, druhou polovinu do online hry).

O situaci vás budeme nadále informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama