Microsoft Flight Simulator Novinka Microsoft Flight Simulator příští rok vyjde na konzole Xbox

Microsoft Flight Simulator příští rok vyjde na konzole Xbox

Ondřej Partl

Ondřej Partl

17
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Zřejmě se ale nedočkáme verze pro Xbox One.

Reklama

Letecké simulátory vydávané Microsoftem mají za sebou bohatou historii, kdy se pro fanoušky virtuálního létání jedná o velice oblíbené tituly, přičemž své nabídnou i leteckému laiku.

Letos v srpnu jsme se pak dočkali vydání nového a velice ambiciózního dílu od francouzského studia Asobo, jenž se jmenuje jednoduše Microsoft Flight Simulator, přičemž se jedná o nádherný titul s fotorealistickou grafikou a možností létat po celém světě.

Hra si u nás v recenzi vysloužila 8 bodů z 10 se slovy:

"Bezesporu technologicky nejpokročilejší a nejkrásnější hra současnosti, jejíž pohledy jsou snad ještě hezčí než skutečnost. S fotorealistickou grafikou, pečlivým simulováním každičkého aspektu fyziky a dříve nebývalou svobodou v létání ale nedokáže držet krok střídmá a úzká nabídka letadel, letové režimy na jedno brdo, rozporuplná technická stránka a hlavně kromě zámoří zastaralé mapové podklady."

Vývojáři následně slibovali, že se jejich hra časem taktéž podívá i na Xbox, avšak prozatím nebylo řečeno kdy.

Během dnešního rána jsme se nicméně dočkali oznámení alespoň hrubého časového okna, jímž je léto 2021, což bylo prozrazeno novou ukázkou (v náhledu).

Během něho hra vyjde pro nové konzole Xbox Series X a S, kdy podle oficiálního popisku se hráči mohou těšit na stejnou hloubku a komplexnost, jakou si fanoušci oblíbili na PC.

Nicméně to vypadá, že se upustilo od původního plánu, jímž bylo hru vydat i na starším Xboxu One, což určitě dává smysl, jelikož rozběhat takto náročnou hru na velice limitovaném starším hardwaru by nebylo jednoduché.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama