Microsoft Flight Simulator Novinka Microsoft Flight Simulator rozšíří online závody

Microsoft Flight Simulator rozšíří online závody

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Dočkáme se i nových strojů, letišť a vylepšených lokací.

Reklama

Na akci Xbox Gamescom Showcase nechyběl ani Microsoft Flight Simulator. Vývojáři ze studia Asobo přinesli hned několik zajímavých odhalení. Asi tou největší zprávou je oznámení kompetitivního režimu, v němž si budete moci zazávodit proti ostatním hráčům. Vývojáři uzavřeli partnerství s asociací Reno Air Racing, díky čemuž hru rozšíří skutečný šampionát STIHL National Air Races.

Ten je znám jako nejrychlejší disciplína motorsportu, ve které letadla dosahují rychlosti přes 800 km/h. Do hry díky tomu zamíří několik tematických letadel. V ukázce v náhledu můžete vidět třeba ikonický P-51D Mustang z období druhé světové války. Kompetitivní režim rozšíří Microsoft Flight Simulator na podzim.

Příznivce historických strojů by mohl potěšit také další nově oznámený stoj v podobě německého Junkersu JU-52. I ten sehrál důležitou roli v druhé světové válce a do hry přiletí již 7. září.

Pro zájemce o modernější techniku si autoři připravili opravdu netradiční stoj. Jde o Volocopter od stejnojmenné německé firmy, která se věnuje výrobě specifických vícemotorových elektrických helikoptér. Volocopter bude dostupný někdy během listopadu.

A aby těch novinek pro Microsoft Flight Simulator nebylo málo, tak vývojáři formou nového traileru připomněli chystaný šestý World Update, který vychází už 7. září. Velká aktualizace se zaměří na Německo, Rakousko a Švýcarsko. Grafických vylepšení doznají města Frankfurt nad Mohanem, Wuppertal, Basilej, Graz/ Štýrský Hradec a Vídeň.

Detailnějšího zpracování se dále dočká více než 100 slavných lokací. Přibudou rovněž nová letiště Lübeck, Stuttgart, Klagenfurt a St. Gallen. Fanoušci hry se tak rozhodně mají na co těšit. Bližší informace o výše zmíněných novinkách můžete načerpat na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama