Microsoft Flight Simulator zatím přilákal milion hráčů
Microsoft Flight Simulator Článek Microsoft Flight Simulator zatím přilákal milion hráčů

Microsoft Flight Simulator zatím přilákal milion hráčů

Dominik Tománek

Dominik Tománek

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Také vyšel první patch.

Reklama

Microsoft Flight Simulator byl oficiálně vydán před pár týdny a Microsoft nedávno potvrdil, že hru momentálně hraje více milion hráčů - což z ní dělá zatím největší launch v rámci Xbox Game Passu pro PC. Fakt, že si standartní edici Flight Simulatoru můžete zahrát pomocí Game Passu číslům samozřejmě velmi pomáhá. Letecký simulátor se dá zakoupit i na Steamu (tam ho hrálo nejvíce 62,000 hráčů najednou).

[embed]https://twitter.com/MSFSofficial/status/1301522579102904320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1301522579102904320%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gameinformer.com%2F2020%2F09%2F03%2Fmicrosoft-flight-simulator-amasses-over-1-million-players[/embed]

Jak už asi víte, herní prostředí je částečně vytažené rovnou z map Bingu. Není se tedy čemu divit, že podle statistik, které Microsoft zveřejnil je nejpopulárnější destinací "váš dům". Data dále ukazují, že nejoblíbenějším letištěm je Johna F. Kennedyho v New Yorku. Hráči nejčastěji lítají do oblak v letadlech Daher TBM 930, Cessna Citation CJ4 a Airbus A330 Neo. Nalítané míle všech "pilotů" už dokonce překonaly jednu miliardu. Čas strávený koukáním na hru přes Twitch se zatím vyšplhal na přibližně 6,5 milionů hodin.

Simulátor před časem dostal první patch, který řeší například problém s instalací hry. Většina úprav je ale spíš otázkou drobností. Žádné velké změny se zatím nekonají.

Neměli jste ještě možnost hru vyzkoušet? Nevadí, zatím si můžete přečíst recenzi, která u nás na Zingu vyšla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama