Microsoft hlásí největší launch v historii značky Xbox
Článek Microsoft hlásí největší launch v historii značky Xbox

Microsoft hlásí největší launch v historii značky Xbox

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

30
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Konzole Xbox Series X|S zatím hlásí úspěch.

Reklama

Společnost Microsoft uvedla, že vydání jejich nejnovějších konzol Xbox Series X|S je tím největším launchem v celé historii Xboxu. O této skutečnosti informoval Microsoft fanoušky skrze svůj blog Xbox Wire.

Nových konzolí, nesoucích značku Xbox, se ve světě za prvních 24 hodin prodalo více, než kterékoliv jiné Xbox konzole z předchozí generace. Xbox Series S rovněž přidává nejvyšší procento nových hráčů pro jakoukoli konzoli Xbox při vydání.

Microsoft zaznamenal i více hraných her mezi hráči. Celkem se jedná o více jak 3 500 her, které pokrývají čtyři generace a zároveň vytváří rekord pro nejvíce hraných her během spuštění konzole Xbox. U nových majitelů konzolí Xbox Series X|S bylo zjištěno, že 70% z nich se připojilo už ke svému stávajícímu účtu Xbox Game Pass.

"Díky vám je uvedení Xbox Series X | S nyní nejúspěšnějším debutem v naší historii. Ačkoliv nám chyběla emocionální jiskra z toho, být spolu s vámi osobně, bylo neuvěřitelné oslavit novou generaci her s miliony z vás na našem přímém přenosu a se všemi, kteří se podíleli na našem globálním spuštění ve 40 zemích," píše Microsoft na svém blogu.

Dále potom společnost Microsoft uvádí, že v současnosti spolupracuje a komunikuje se svými partnery po celém světě s cílem, aby dokázali v průběhu času dodat co nejvíce konzolí všem, kteří si chtějí nový Xbox pořídit.

Konzole Xbox Series X|S u nás v ČR vyšly 10. listopadu a ačkoliv se nedostalo na všechny fanoušky, Microsoft si připravil stream na oslavu vydání nových Xboxů, kde například se hrály hry a diskutovalo s vývojáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama