Microsoft omylem uveřejnil datum vydání Far Cry 6
Far Cry 6 Novinka Microsoft omylem uveřejnil datum vydání Far Cry 6

Microsoft omylem uveřejnil datum vydání Far Cry 6

Dominik Tománek

Dominik Tománek

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V minulosti byly leaky od Microsoftu velmi přesné.

Reklama

Původní datum vydání Far Cry 6 stanovil Ubisoft Toronto na 18. února příštího roku. Světová situace ohledně koronaviru a s ním spojená práce z domova však proces vývoje ztížila, a proto se musel launch posunout. Podobnému odsunutí se nevyhnul ani připravovaný díl Rainbow Six Quarantine. Obě hry pak podle Ubisoftu měly vyjít v průběhu příštího fiskálního roku, tedy v oddobí od 1. dubna 2021 do konce března 2022. Díky nejnovějšímu úniku to však vypadá, že bychom se mohli dočkat dřív.

V době psaní se dá na Microsoft Storu najít stránka nabízející Far Cry 6, která uvádí, že datum vydání je stanoveno na 26. května 2021. Funguje i tlačítko na předobjednávku. Je tedy možné, že jsme novému dílu této zaběhlé série blíž, než si myslíme. Samozřejmě se nedá nic potvrdit na 100 %, ale Microsoft v minulosti správně leaknul například datum launche Mafia Trilogy, Crysis Remastered nebo jméno a artwork Star Wars: Squadrons.

Microsoft omylem uveřejnil datum vydání Far Cry 6

Ve hře si zahrál hlavního záporáka herec Giancarlo Esposito, kterého můžete znát z úspěšného seriálu Breaking Bad nebo The Mandalorian. Ztvární zde diktátora Antóna Castilla, který tvrdou rukou vládne ostrovu Yara a připravuje svého syna Diega na předání moci. Hráči se vžijí do role Daniho Rojase, ten bude mít za úkol "El Presidenta" porazit a svrhnout totalitní režim, jenž ve státě panuje.

Far Cry 6 vyjde na všechny dostupné platformy a nabídne i bezplatný přechod ze staré generace konzolí na novou. Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama