Microsoft se chystá přinést Call of Duty, Diablo a Overwatch do Game Passu
Call of Duty Novinka Microsoft se chystá přinést Call of Duty, Diablo a Overwatch do Game Passu

Microsoft se chystá přinést Call of Duty, Diablo a Overwatch do Game Passu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

6
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Herní gigant chce hry Activision Blizzard zpřístupnit co největšímu počtu hráčů.

Reklama

Microsoft se dlouhodobě prezentuje jako společnost, která chce hraní her umožnit miliardám lidí. U jejich domovských projektů se to už povedlo. Prakticky každý titul z jejich stájí už je možné v den vydání nalézt v Game Passu, který představuje díky nízkému měsíčnímu poplatku možnost, jak se k opravdu velkým hrám, nebo těm vyloženě malým dostanou všichni, kteří je hrát chtějí.

Microsoft se chystá přinést Call of Duty, Diablo a Overwatch do Game Passu

Dlouhodobě do Game Passu míří díla od nezávislých tvůrců, středních distributorů i zásadních hráčů na herním trhu. Po nákupu Activision Blizzard bylo jasné, že dříve nebo později oblíbenou službu obohatí i nejznámější projekty od Blizzardu a společnosti Activision. Hlava Xbox Phil Spencer dnes přišel s blogem, ve kterém konečně sám přiznává myšlenku, že Diablo, Call of Duty, nebo Overwatch zamíří do této rozsáhlé herní knihovny, díky čemuž jí zpřístupní většímu počtu hráčů.

Gigant se dokonce odhodlal k tomu, že nebude omezovat ostatní platformy, takže stejná verze Call of Duty bude dostupná v daný den jak na konzoli Xboxu, tak i PlayStation. Jednou z priorit Microsoftu má být ochrana vývojářů a dání co největší podpory hráčům, bez výrazného limitování konkurenčních platforem. Dlouhodobě se tento obr chce zaměřit na odezvu komunity a především na promítání názoru hráčů do vývoje her a služeb. Kdy přesně k přidání titulů dojde, zatím Microsoft neoznámil.

Těšíte se na to, až si tyto díla zahrajete skrze Game Pass?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama