Microsoft se poučil, Gold se konečně vyplatí
Xbox 360 Novinka Microsoft se poučil, Gold se konečně vyplatí

Microsoft se poučil, Gold se konečně vyplatí

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

25

Pokud patříte mezi ty hráče, kteří za GOLD účet platili jen z donucení, možná si to nyní rozmyslíte. Microsoft se totiž inspiroval u Sony a tohle kopírování se nám sakramentsky zamlouvá + <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

AKTUALIZACE: Pod textem konečně najdete obrázek nového X360. My už jen doplníme, že Microsoft kompletně změnil i prodejní politiku co se GOLD účtu týče. Nově totiž bude stačit jedno předplatné pro celou konzoli, ne jen účet.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Nově se totiž každý měsíc dočkáte dvou her zdarma, přičemž začít se firma rozhodla ve velkém a předplatitelům dá k dispozici rovnou třetí díl ikonického Halo a Assassin’s Creed 2. To už stojí za zváženou, no ne?

Mimo to budou mít majitelé GOLD účtu přístup k celé řadě free-to-play titulů, mezi nimi i World of Tanks, které se podívá exkluzivně na Xbox 360. Víc se dočtete v samostatné novince.

To ale není všechno. Aby společnost dokázala, že na starou konzoli ani po vydání Xbox One nezanevře, potvrdili zodpovědní lidé re-design, který je v amerických obchodech k dostání již nyní.

Obrázek ani cenu zatím nemáme k dispozici (jak to půjde, hned doplníme), ovšem neodpustíme si poznámku, že směrování X360 k Xbox One čistě po vizuální stránce není zrovna nejšťastnější krok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama