Microsoft Store odhalil Two Point Campus
Two Point Campus Novinka Microsoft Store odhalil Two Point Campus

Microsoft Store odhalil Two Point Campus

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Postavte svou vlastní univerzitu.

Reklama

Tým z Two Point Studios nám před pár lety přinesl duchovního nástupce Theme Hospital s názvem Two Point Hospital, kde jste stavěli svou vlastní nemocnici a léčili "exotické" nemoci.

No a jak to podle "uniklé" stránky na Microsoft Store vypadá, tak autoři velice brzy odhalí jejich nový titul, tentokrát nazvaný Two Point Campus, jenž vydají ve spolupráci se Segou.

Microsoft Store odhalil Two Point Campus

Jak samotný název napovídá, tak tentokrát se vrhneme do stavby své vlastní univerzity, a to za pomoci nových a propracovaných kreativních nástrojů, s nimiž vybudujete venkovní i vnitřní prostory.

Jelikož se ale jedná o Two Point titul, tak se zde bude nacházet i velká dávka nadsázky a humoru, kdy zdejší studenti navštěvují netradiční předměty, jako je rytířská škola či gastronomie, kde se tvoří obří pizzy a koláče. Pro úspěch proto bude důležité, abyste se seznámili s každým individuálním studentem a jeho potřebami.

Kromě stavění je ale také přirozeně potřeba najímat personál a starat se o váš rozpočet.

Z pohledu platforem jsou potvrzeny verze pro PC, Xbox One a Xbox Series X/S. Počítat se nicméně dá s tím, že se titul podívá i na PlayStation a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama