Middle-earth: Shadow of Mordor dostává první recenze
Middle-earth: Shadow of Mordor Novinka Middle-earth: Shadow of Mordor dostává první recenze

Middle-earth: Shadow of Mordor dostává první recenze

Filip Němec

Filip Němec

27

Tak trochu nečekaně redaktoři napříč všemi magazíny sborově opěvují novou akční hru z prostředí Středozemě.

Reklama

Middle-earth: Shadow of Mordor neměl na růžích ustláno. Především potom co byl nařčen z vykrádání například Assassins Creed. Navíc jsme o něm neslyšeli tolik, jako o jiných hrách a tak blížící se datum vydání přichází pro mnohé hráče často nečekaně. Stala se však další věc, kterou také mnoho hráčů nečekalo - Middle-earth: Shadow of Mordor je podle recenzí opravdu dobrá hra.

Dnes totiž začaly vycházet v zámoří recenze a až na jedinou výjimku recenzenti skrze celé novinářské spektrum nešetří chválou. Jednu z největších známek udělil například Polygon, podle kterého je Shadow of Mordor hrou, která může udávat cestu pro příští tří-áčkové hry.

Recenze chválí dobře implementovanou hratelnost známou z Batmana, která je navíc obohacena o Nemesis systém a další RPG principy. Chválí se i samotné souboje, které jsou zábavné a dynamické a zároveň také živoucí otevřený svět. Bez pochval se neobešlo ani grafické zpracování, na kterém je údajně jen málo co vytknout.

Na okraji pak stojí Destructoid, který jako jediný udělil průměrnější hodnocení, které obhajuje především tím, že si hra půjčuje mnoho mechanizmů z jiných her a po čase omrzí.

Hodnocení prozatím dostupných recenzí je následující:

Průměr recenzí na Gamerankings.com 86 % (PS4 verze) a 80 % (Xbox One verze). My vám recenzi přineseme až po vydání, dřív hru bohužel nedostaneme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama