Milestone ohlásili MotoGP 20
MotoGP 20 Novinka Milestone ohlásili MotoGP 20

Milestone ohlásili MotoGP 20

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Rozšířená kariéra, ale jinak jen spíše drobné kosmetické úpravy.

Reklama

Letos italské studio Milestone, jež patří do skupiny THQ Nordic, již vydalo halový motokros Monster Energy Supercross 3 - The Official Videogame (naše recenze 6/10), ale to samozřejmě není jediná jejich letošní hra. Na automobily se tito tvůrci již asi úplně vykašlali, protože od Gravelu (naše recenze 6/10) z předminulého roku již nic ve dvou stopách nevydali, a stává se z nich specializovaný výrobce motocyklových titulů.

Od konce minulého roku již víme o letošní Ride 4, která zatím nemá přesné datum vydání, ale dnes Milestone oficiálně ohlásil další díl MotoGP 20, který pro PC, PS4, SW, X1 a Stadii vydá již 23. dubna 2020. Nová dvacítka tak vyjde jen po pouhých 10 měsících od vydání minulého MotoGP 19, jež také nepatří mezi extra povedené hry (naše recenze 6/10). Takže dvacítka zřejmě bude opět jen kosmeticky upravená devatenáctka, jak to tvůrci ostatně provedli s aktuálním Monster Energy Supercrossem 3.

 

Milestone ohlásili MotoGP 20

 

A uvolněné informace té kosmetice dávají za pravdu. Kromě jednoho ze skutečných týmů MotoGP do kariéry můžete nově nastoupit i s vlastním týmem podporovaným reálnými sponzory MotoGP seriálu jako jsou např. BMW, DHL, GoPro, Michelin, Motul, Singha nebo Tissot. A poprvé do svého týmu najmete další pracovníky velmi podobně jak to nabízí solidní WRC 8 (naše recenze 8/10).

Tvůrci dále slibují ještě podrobnější nastavení a vizuální přizpůsobení motocyklu a jezdce – to samé se vytrubovalo i minule. A pak už jen omílání stejných funkcí, jež už série obsahuje: podpora dedikovaných serverů pro online multiplayer (minule jen 12 jezdců v závodě, prázdná lobby a absence rozdělené obrazovky) a neurální AI, jež v MotoGP 19 nijak extra nevyčuhovala. Vlastně opět vůbec nic nového, co by stálo za řeč, takže tipujeme, že MotoGP 20 bude zase jen MotoGP 19 v trochu jiné prezentaci a s aktualizovaným obsahem pro letošní sezónu.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=peAnlmEWvyE[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama