Milestone připravují off-road závody Gravel
Gravel Novinka Milestone připravují off-road závody Gravel

Milestone připravují off-road závody Gravel

LakilukCZ

LakilukCZ

6

Užijeme si exotické lokace, ikonická vozidla a spoustu dalšího.

Reklama

Vývojáři z Milestone za sebou mají spousty závodních her, většinou se zaměřením na rallye a motorky. Jejich nový počin nás však zavede do prostředí off-roadů. To vše v širokém výběrů herních prostředí a vozítek. Projedeme se v rallye speciálech i v závodních tahačích.

Celou hru bude pohánět Unreal Engine čtvrté generace, který vdechne zasněženým horám, hustým lesům nebo písečným dunám téměř fotorealistickou grafiku. Chybět nebude systém počasí, střídání denní doby a přístupná fyzika. Ze slov o přístupné fyzice lze tedy usoudit, že půjde o arkádu, ve které se výše zmíněným prostředím budeme řítit plnou rychlostí.

O titul mistra off-roadů se bude soupeřit ve čtyřech herních režimech. Wild Rush nám nabídne ty nejdivočejší tratě, jaké si jen umíme představit. Cross Country nám pak otevře široký prostor, kde si zazávodíme bez zábran. Nutností bude projet checkpointy, ale zvolená cesta k nim je v naší režii. Třetí v pořadí je Speed Cross, který nabídne reálné tratě. Posledním do party a zároveň tak trochu na odlehčení je Stadium Circuit, kde půjde o velké skoky a extrémní akrobacii.

Gravel by měl vyjít někdy toto léto na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama