Minecraft
Blogy čtenářů Článek Minecraft

Minecraft

Jestli by se nějaká hra měla pyšnit titulem nejlepší Sandbox tak je to určitě Minecraft.

Reklama

Jestli by se nějaká hra měla pyšnit titulem nejlepší Sandbox tak je to určitě Minecraft.

Proč? To se vám pokusím osvětlit.

Článek je krátký pro co nejrychlejší informace o hře. Pokud chcete o hře vědět víc. Zahrajte si ji! Opravdu to stojí za to.

V kostce

Celý Minecraft je zpracován do bloků/kostek. A právě kostky nám odhalují možnosti celé hry. Tvořit, tvořit a zase tvořit! Ve hře můžete jednoduše tvořit vše co vás napadne a to je to co dělá tu hru tak zábavnou.

 

Svět

Minecraft hlavně zaujme světem. Svět v Minecraftu je totiž obrovský! Svět je libovolně generován s postupem hry. Tudíž každý hráč kdo si Minecraft pustí má jiný svět a běhěm procházení se náhodně generuje. Svět je pestrý a každá oblast vám dokáže poskytnout plnou volnost tvorby. Každý detail vás inspiruje.

 

Jak se to hraje?

Hra je jednoduše geniální. Jediné co potřebujete jsou klávesy (jako již tradičně pro pohyb) W, A, S, D, Mezerník (pro skok) a myš . Levým klikem kopete a pravým klikem stavíte. A právě kopání/stavění dělá Minecraft tak zábavným. Je to prostě jednoduché!

 

 

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kn2-d5a3r94?fs=1&amp;hl=cs_CZ"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kn2-d5a3r94?fs=1&amp;hl=cs_CZ" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

... zde pokračujte v psaní ...

 

Závěr

Když jsem o hře poprvé slyšel, zaujala mě. Ovšem to co přišlo, když jsem si to vyzkoušel předčilo všechna má očekávání. Hra je prostě tak jednoduchá a přesto geniální. Doporučuji všem, kteří tomuto projektu zatím nevěnovali takovou pozornost.

Tento článek nebyl tak dlouhý a obsáhlý z jednoho důvodu. Hra nepotřebuje komentář. Hra si zaslouží, aby jste si ji zahráli.

 

Hru si můžete zahrát rovnou v prohlížeči (Free version).

www.minecraft.net

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama