minecraft-bozska-to-hra
Blogy čtenářů Článek Minecraft - Božská to hra

Minecraft - Božská to hra

Libor Jary

Libor Jary

Už je to pár dní od té doby co jsem vydal další videoblog. Mimochodem pro ty, kteří neviděli ten předešlý o flatoutu se mohou podívat zde:

Reklama

Už je to pár dní od té doby co jsem vydal další videoblog. Mimochodem pro ty, kteří neviděli ten předešlý o flatoutu se mohou podívat zde:

http://rockmax.zing.cz/clanek/677/flatout-ultimate-carnage-super-hraTi, kteří už viděli flatout se mohou pustit do čtení tohoto článku. Začnu tedy od začátku. Minecraft se skládá z kostek a to opravdu vše co zpatříte. Je to taková hororová hra s prvního pohledu a jediným vaším úkolem ve hře je přežít, postavit si protiútočiště na nocleh, a ráno jít zase kopat zlato a diamanty. Proč ráno? proč ne večer? Řekněme, že večer vycházejí strašidla z úkrytů a chodí zabíjet kohokoliv uvidí. Můžete proti nim bojovat, ale to záleží na štěstí na koho narazíte a na kolik čeho narazíte. Ve hře se dá nalézt více příšer. Třeba takový zombie, kostlivec, pavouk, slimák, duch a prasečí zombie. Když už jsme u těch prasat, tak v minecraftu nalezneme i zvířata a to ovci, ze které získáme vlnu, krávu, ze které dostaneme kůži a konečně i prase, které nám dá maso. Přejděme od zvířat a pazvířat k materiálům. Z čeho se dá tedy stavět? Máme na výběr z hlíny, dále pak ze dřeva a kamene. Tyto tři základní materiály se pak větví na další a vůbec než bych vám to zde stačil  vše vyjmenovat, pročetli byste si nejmíň dvě hodiny. Já myslím, že i teď je vám to málo, ale pojďme se podívat na ty videa.

 

Když už se bavíme o těch materiálech tak připomenu, že v minecratu nefunguje gravitace, nebo nijak novlivňuje materiály. Vy sice budete padat o stošest, ale takový kámen bude stát pořád ve vzduchu. Dají se najít akorát dva materiály, které vám spadnou na hlavu a to písek a štěrk, ale to už nepatří k tomuto videu.

Jedná se o budovu poskládanou z vlny. A jak se dá zkombinovat? Podívejte se.

 

 

[embed]http://www.youtube.com/v/21yahkkhRl8[/embed]

... zde pokračujte v psaní ...

 

Já jen doufám, že se vám naše nápady líbily. A pokud nás napadne ještě něco extra tak sem určitě ty videa přidám ;)

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama