Minecraft čeká nová aktualizace
Minecraft Novinka Minecraft čeká nová aktualizace

Minecraft čeká nová aktualizace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Nether se dočká nových biomů, mobek i bloků.

Reklama

Kostičkový Minecraft je titul, jenž před několika lety spustil vlnu mánie v podstatě obdobně, jako tomu bylo následně s mobilním Pokémon Go. Sandbox, ve kterém jste si mohli stavět nejrůznější budovy a vychytávky, přičemž si bylo třeba obstarat dostatek potravy, abychom přežili do dalšího dne, jednoduše oplývá nezměrným kouzlem, kdy i po devíti letech od plného vydání nepřestává udivovat.

Vývojářská společnost Mojang byla v roce 2014 následně zakoupena Microsoftem, což mělo za následek vydání i speciální Windows 10 edice (tzv. Bedrock), přičemž se hra převáděla i na jiná herní zařízení, jako jsou mobily či konzole.

Během její existence pak do ní přišlo nemalé množství různých aktualizací, kdy se na jednu z nich můžeme těšit i v tomto roce, ba dokonce už za pár dní.

Do hry totiž 23. června přibude Nether update, přinášející do této pekelné lokace zcela nové biomy, mobky a bloky. Jmenovitě se tak můžete těšit například na Netherite, což je materiál silnější než diamant, jenž lze získat skrze sběr jednotlivých úlomků, které následně lze stavit do celistvého bloku. V honbě za tímto materiálem vám však v cestě budou stát noví nepřátelé v podobě prasečích Piglingů (s nimiž lze ale také obchodovat) a Hoglingů. Lukostřelci mezi námi pak jistě přivítají nový blok v podobě terče. Nezapomnělo se však ani na kupu nové výbavy.

Nether aktualizace se podívá na PC (Windows 10 i Java verze), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android i iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama