Minecraft Novinka Minecraft dostal další velký update

Minecraft dostal další velký update

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Přináší dva nové biomy a slušnou porci dalších novinek.

Reklama

Kostičkový sandbox Minecraft má pravděpodobně dny své největší slávy již za sebou, leč mnoho hráčů mu stále holduje. A právě ty by mohlo potěšit, že dnešním dnem do hry vychází další velký update, nazvaný The Wild.

Tato aktualizace posléze rozhodně nešetří novým obsahem, jelikož představuje rovnou dva nové biomy.

První se jmenuje deep dark, zavede nás do temných podzemních míst i prastarých měst, přičemž zde můžete nalézt nové bloky, ale i nepříjemnou novou mobku zvanou warden (dozorce).

Druhým biomem je následně mangrove swamp, kde budou růst zdejší speciální stromy, nabízející nový typ dřeva. To je doplněno o bahenní bloky, přičemž se vám zde jistě bude hodit lodička s truhlou.

Kromě výše zmíněného ale také dojde ještě na létající mobku allay (plašilka), která vám za odměnu může přinést různé věci, ale těšit se lze i na tři typy žab a pulce s možností vytvořit froglight bloky.

Minecraft i tento update naleznete na Androidu, iOS, PC, Macu, Linuxu, PlayStationu, Xboxu i Nintendu Switch.

Společně s touto aktualizací také dochází ke spojení Java a Bedrock verze do Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC, kdy všichni majitelé jedné z těchto verzí dostanou tu druhou zcela zdarma. Jen to může pár dní trvat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama