Minecraft Novinka Minecraft v Game Passu a další novinky ze světa kostičkového sandboxu

Minecraft v Game Passu a další novinky ze světa kostičkového sandboxu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Jaké novinky můžeme očekávat v budoucnu?

Reklama

Včera proběhla akce Minecraft Live, během které došlo na oznámení mnoha novinek, jenž se týkají tohoto kostičkového sandboxu.

Předplatitele služby Xbox Game Pass pro PC tak může například těšit to, že titul se do ní 2. listopadu konečně podívá, přičemž výbornou zprávou je, že dorazí ve speciálním bundlu, který bude obsahovat Bedrock i Java edici, a to v rámci jednoho launcheru.

Z pohledu budoucího obsahu pak byla nastíněna aktualizace The Wild, která vyjde někdy v příštím roce.

Ta s sebou přinese různé novinky, jako je třeba bláto a bažiny, jenž budou obydleny různými druhy žab a pulců. Pro přepravu vašeho materiálu pak půjde využít třeba lodě s truhlami.

Bohužel ale také došlo na nějaké negativní zprávy, kdy biom Deep Dark byl odložen a dorazí až právě s updatem The Wild v příštím roce.

Nicméně ještě předtím se dočkáme druhé části aktualizace Caves & Cliffs, která nabídne zvýšení limitů pro výšku a hloubku světů, s čímž přijdou i nové jeskyně a hory, které budou více komplexnější než kdy dříve.

Kromě toho byl představen vítěz hlasování o novou mobku, jímž se stal allay, tanečník a milovník muziky, kterému můžete dát sběratelský předmět a on se vrátí s podobnými věcmi, případně vám donese více stejných.

Každopádně se nezapomnělo ani na ARPG Minecraft Dungeons, jež od prosince budou obohacovat sezonní dobrodružství, kdy první se bude jmenovat Cloudy Climb a představí věž, jejíž patra budete čistit, a centrum pro dobrodruhy. Chybět pak nebudou ani speciální odměny, jako jsou mazlíčci či emoty, s nimiž je spojeno i přidání battle passu (ve hře zvaný jako Adventure Pass), jenž nabídne bezplatnou i placenou variantu.

Na kompletní záznam Minecraft Live se můžete podívat v náhledu, případně na tomto odkaze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama