Minecraft v Unreal Enginu 4? Sny se stávají skutečností
Minecraft Novinka Minecraft v Unreal Enginu 4? Sny se stávají skutečností

Minecraft v Unreal Enginu 4? Sny se stávají skutečností

ElementGamer

ElementGamer

9

Málokdo by tomu kdy věřil, ale kostičkované dobrodružství nebude zase tak zastaralé.

Reklama

Je obecně známo, že když se chce, tak to jde. Moddeři jsou asi největší záchranou komunity od nedodělaných titulů a i když to pokaždé úplně nevyjde, vždy se najdou lidé, co se o mody do hry alespoň pokusí.

Jedním z nich je i John Alcatraz, který využil prvky populárního stavitelského počinu Minecraft a bez zábran se rozhodl, že ho předělá do Unreal Enginu 4. V tu dobu by mu to věřil asi jen málokdo, ale nakonec dosáhl svého cíle a zastaralá grafická stránka chytila druhý dech. Jak se sám vyjádřil, nechtěl hru kompletně předělat, ale spíše využít její prvky a dosáhnout něčeho originálního.

„Sice to vypadá jako Minecraft, ale mým cílem nebylo nabídnout hráčům obyčejnou kopii. Chtěl jsem lidem ukázat, jak je snadné převést takovou hru do moderní grafiky a zároveň s dobrou optimalizací. Celý internet je přímo zaplaven různými balíčky textur a všeho, co se dá použít. Proto jsem je také využil a rozhodl se takový projekt vytvořit. A buďme upřímní - zase tak špatně hra teď nevypadá, hlavně díky technologii Unreal Engine 4 a kostičkovanému vzezření,” vyjádřil se Alcatraz.

My se jen udivujeme a před námi leží další nezvratný důkaz, co všechno se dá s hrou po vydání vyvést. Tento pokus určitě přiměje další moddery a hráče, aby se pokusili o další jedinečné projekty, a rozvíjeli tak potenciál her. Teď už zbývá jen na studiích, zda něco podobného umožní. V dnešní době je to jeden zákaz a omezení za druhým.

Vylepšení stahujte zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama