Minihry ve velkých hrách: Znáte tahle easter eggs?
Novinka Minihry ve velkých hrách: Znáte tahle easter eggs?

Minihry ve velkých hrách: Znáte tahle easter eggs?

Inzerce

Inzerce

Představíme vám pár vskutku ikonických miniher a zabrousíme i do českého rybníčku.

Reklama

Vyšplhat v mafiánském žebříčku až na vrchol, chytit všechny pokémony nebo porazit zlého Ganondorfa, to je fuška na desítky hodin. Abyste si v počítačových hrách odfrkli od plnění hlavního questu, existují v nich odjakživa minihry, tedy hry ve hře. Představíme vám pár vskutku ikonických miniher a zabrousíme i do českého rybníčku.

Pokémon Red a Blue

První díl Pokémonů z roku 1996 je i po letech smažba. Často se v ní ale stává, že některé věci musíte dělat pořád dokola, a to je někdy docela otrava. Při zastávce v Celadon City proto doporučujeme si během čištění města od Rakeťáků na chvíli odběhnout do kasina Game Corner s klasickými výherními automaty. I proto, že se tu dají vyhrát speciální útoky, a dokonce i vzácní pokémoni!

Americký voči v Poldovi

Přes 20 let stará česká adventura Polda 3 stojí a padá na profi dabingu, absurdním humoru a (ne)logických hádankách. O to víc vás překvapí, že už zhruba po půlhodině hraní přijde na řadu nepřeskočitelná minihra „Americký voči“. Chce to vypilovat taktiku nebo mít sakra štěstí, abyste ji zvládli. A pozor, třetí Polda obsahuje ještě další 2 těžké minihry. Přejeme pevné nervy!

Rybaření v Zeldě

K herní sérii Legend of Zelda donedávna patřily rybářské minihry stejně jako fatality k Mortal Kombatu. Poprvé jsme si mohli zachytat s prutem už v roce 1993 v dílu Link's Awakening, vývojáři oblíbenou zábavu zapracovali i do kultovních sequelů jako Ocarine of Time nebo Twilight Princess. Ve dvou nejnovějších dílech rybaření bohužel chybí, přesto jde o herní pecky jednu vedle druhé.

Závody v Mafii 1

Nejnenáviděnější mise prvního dílu Mafie? Jednoznačně Fairplay, „ta s tím formulovým závodem.“ Na rozdíl od ostatních úkolů vás nečeká žádné střílení ani zběsilá honička po Lost Heaven, nýbrž regulérní závod, takové Gran Turismo uvnitř Mafie. Od startu až do cíle posledního 5. okruhu musíte jet 100% soustředěně a bezchybně. Jedna nevybraná zatáčka a musíte začít od znova.

Poker a Blackjack v Red Dead Redemption

Co je lepší než to nejlepší online casino? Třeba partička karet v saloonu na Divokém západě! Nevěříte? Vyzkoušejte si to v obou dílech hry s otevřeným světem Red Dead Redemption. Trumfem v ruce autentického simulátoru pokeru a Blackjacku je právě atmosféra, která z hazardu o herní dolary dělá zážitek. Tak věrný, že kvůli němu na chvíli odložíte všechna westernová dobrodružství.

Na výherní automaty a Blackjack nepotřebujete herní konzoli

Pokud si chcete zahrát Blackjack online, nepotřebujete si kupovat drahou hru, mít nadupaný počítač ani herní konzoli. Stačí vám úplně obyčejný notebook nebo chytrý mobil a připojení na internet. Třeba na Sazka Hrách si nemusíte ani nic instalovat, stačí jednoduchá registrace a už hrajete. Ať už budete hrát jen tak pro zábavu, nebo pro peníze, nikdy nezapomeňte hrát s rozumem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama