Minimalistický Orwell je zdarma skrze Humble Bundle
Novinka Minimalistický Orwell je zdarma skrze Humble Bundle

Minimalistický Orwell je zdarma skrze Humble Bundle

Yurris CZ

Yurris CZ

2
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Akce běží do zítřejší 19. hodiny.

Reklama

Oblíbený portál Humble Bundle opět nabízí hru zdarma. Tentokrát se jedná o zajímavý titul Orwell, který se dá popsat jako simulátor internetového špehování. Jste v kůži prvního výzkumného pracovníka společnosti Orwell a vaším úkolem je najít osoby zodpovědné za řadu teroristických útoků.

K pátrání vám pomůže nový vládní bezpečnostní program Orwell, který má pravomoc prozkoumat online přítomnost všech osob ve fiktivní "The Nation." Může sledovat veškerou osobní komunikaci a přistupovat k libovolnému počítači. Pro zachování soukromí občanů lidští výzkumníci zkoumají data, která Orwell najde, a rozhodne, které informace by měly být předány bezpečnostním silám a které by měly být odmítnuty.

Klíčové vlastnosti hry

Vyšetřete digitální životy občanů - Hledání webových stránek, vyhledávání prostřednictvím příspěvků v sociálních sítích, profilů seznamek, článků zpráv a blogů s cílem nalézt osoby odpovědné za teroristické útoky.

Zaútočit na soukromý život podezřelých - Poslechněte si komunikaci, přečtěte si osobní emaily, hackujte počítače, vytáhněte lékařské soubory. Zkrátka najděte informace, které potřebujete vědět.

Určete důležitost informací - Pouze informace, které poskytnete vy, budou prohlédnuty bezpečnostními silami. Rozhodnete, jak budou vnímáni podezřelí.

Zajistěte svobodu národa - Najděte teroristy, aby občané národa mohli bezpečně usnout.

Orwell je dostupný zdarma skrze Humble Bundle, k hraní je potřeba Steam účet. Hra je zdarma dostupná do zítřejších 19 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama