Mix Red Dead Redemption a Cities Skylines dostal datum vydání
Cities: Skylines Novinka Mix Red Dead Redemption a Cities Skylines dostal datum vydání

Mix Red Dead Redemption a Cities Skylines dostal datum vydání

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Směr Divoký západ vyrazíte příští rok.

Reklama

Red Dead Redemption 2 se před několika ti dny stala díky výrazným slevám hitem nejen v rámci prodejů, ale následně také počtu hráčů, který se vydal na prérii. Už v minulosti se však jednalo o veleúspěšné dílo, čehož byl důkazem vedle vysokých prodejních čísel také fakt, že vznikl nejeden titul napodobující slavný titul. Wild West Dynasty se tématikou kovbojů a nesmlouvavé pustiny také inspiroval. Nejedná se však o čistokrevnou kopii. Krom akce si do hry přináší také aspekty známé z budovatelské strategie Cities Skylines.

Jedná se totiž o kombinaci mezi oběma žánry, což v praxi znamená, že vedle divočejších pasáží se lze těšit na pořádné budování. Vydavatelem tohoto díla je Toplitz Productions společnost, která do světa vypustila dosti podobně laděné dílo Medieval Dynasty, jež patří mezi opravdu úspěšné projekty. Na Wild West Dynasty je patrné, že bude kráčet dosti podobným směrem, jen tématika bude odlišná.

Zda ve výsledku bude obsahovat více z Red Dead Redemption, nebo Cities Skylines je otázkou. Odpověď na ní dostaneme už 16. února 2023 na PC. Není vyloučeno, že později hra dorazí podobně jako Medieval Dynasty i na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama