LoL Novinka MMO z univerza League of Legends jen tak nedorazí

MMO z univerza League of Legends jen tak nedorazí

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Základy pro univerzum ve stylu World of Warcraft byly položeny.

Reklama

MMO zasazené do vesmíru MOBA League of Legends patří mezi tituly, které jsou minimálně mezi komunitou fanoušků, jež se pohybuje kolem známé značky, nadmíru očekávané. A není se čemu divit. Jedná se totiž o velmi propracovaný vesmír s pestrou škálou zajímavých postav a především příběhem, který by mu mohla řada děl závidět. To, že příběhová pozadí jsou jeho silnou stránkou, ukázal v minulém roce třeba seriál Arcane od Netflixu, takže řada lidí chce jednoduše vidět víc a hlavně mít možnost některá dobrodružství zakusit na vlastní kůži. Podle všeho to ale vypadá, že k nám připravované MMORPG jen tak nedorazí, což dokazuje rozhovor s výkonným producemte Gregem Streetem vedený Youtube kanálem Kanon.

MMO z univerza League of Legends jen tak nedorazí

Ten komentoval otázky směřované na datum vydání MMO verze League of Legends takto: "Chceme být schopni komunikovat, až budeme mít skutečné informace. Až nám to bude vyhovovat, začneme o tom víc mluvit, a nebude to žádné velkolepé odhalení - bude to pomalý pramínek, který bude trvat dlouho." Pracovat tím pádem lze s tím, že příští rok se pravděpodobně hry ještě nedočkáme, minimálně část informací však zřejmě dostaneme.

Pokud jde o hru samotnou, má se jednat o titul s propracovaným herním světem, který má stát v rámci lore na tom, co je aktuálně prezentováno ve hře League of Legends. Žádný odklon se konat nebude. Sám Street o tom hovoří takto: "Chceme, aby hráči měli tuto investici. Uvažujeme o tom tak, že existují základní pravdy o světě a jeho postavách, a pokud je porušíte, je to dost riskantní."

MMO z univerza League of Legends jen tak nedorazí

Nabídnuta nám tu má několik ras a pravděpodobně také tříd, jež budou mít spojitost s v současnosti prezentovanými hrdiny. Počítat však máme s tím, že většina postav bude humanoidního rázu, protože tento vesmír prostě obývají převážně lidé různých ras. Nic však nemá být nemožné, takže teoreticky se na scéně může objevit i nějaké to monstrum z Prázdnoty. Co se ale stane realitou, ukáže až čas a s ním spojený tok informací, o kterém mluvil v souvislosti s MMO hrou z vesmíru League of Legends Greg Street.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama