New World Novinka MMORPG New World dostalo PvP arény

MMORPG New World dostalo PvP arény

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC

Navíc byl představen nový systém PvP odměn.

Reklama

Ačkoliv se MMORPG New World od Amazonu po raketovém startu dostalo spíše do propadliště dějin, kdy ho za posledních 24 hodin hrálo podle stránky SteamDB maximálně 23 598 hráčů najednou, tak se autoři veškerou silou snaží, aby si alespoň tyto věrné hráče udrželi.

A tak jim přinesli květnovou, poměrně košatou aktualizaci, která dodává různá zlepšení a novinky.

V přední řadě tak došlo na přidání nového menšího PvP režimu, jimž jsou Arény. V nich se utkají týmy po třech, kdy výherní stranou se stává ta, která jako první dosáhne na tři vítězná kola (systém "nejlepší z pěti").

Aby vás pak autoři lépe motivovali do PvP snažení, přinesli nový systém odměn. Každý PvP režim vás tak odmění speciálním typem zkušeností a měnou zvanou Azoth Salt, kdy zkušenosti vás posunou na "trati odměn", zatímco měnu můžete směnit za exkluzivní a specifické věci. S PvP jsou posléze ještě spojeny nové perky, jichž je celkově 11.

Společně s tím dorazily další tři "mutátory" pro zdejší Expedice (obdoba dungeonů), kdy zároveň do týdenní rotace přibyla expedice The Depths.

Jestli však patříte spíše k nadšencům do různých příběhů, můžete se pustit do druhé epizody questové linie o varangiánských rytířích.

Na samotný závěr posléze lze připomenout, že pokud máte aktivované předplatné Prime Gaming, tak si nezapomeňte do 2. června vyzvednout exkluzivní Holy Vanguard set.

New World pořídíte na Steamu, kde stojí 39,99 eur (1 000 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama