MMORPG New World od Amazonu odloženo
New World Novinka MMORPG New World od Amazonu odloženo

MMORPG New World od Amazonu odloženo

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

Důvodem je opět koronavirus.

Reklama

Není tomu tak dlouho co jsme se radovali z velkolepého zájmu nejen o hry, ale i o digitální média obecně, avšak pozitivní zprávy netrvaly příliš dlouho a začaly první odklady. Tím nejvíce šokujícím byl určitě odklad The Last of Us Part II, ale odkladu se dočkaly i tituly Someday You'll Return, Hellpoint, nebo právě nyní oznámený odklad prvního rozsáhlého MMO od Amazonu, kterým je New World.

New World je fantasy MMORPG, které si při představení v minulém roce právoplatně vysloužilo pozornost hráčů. Hra je zaměřena především na PVP a nabízí bitvy, ve kterých se spolu utká až 100 hráčů. Soubojový systém se inspiruje u souls-like her a grafická stránka hry je působivá. Této hry jsme se měli dočkat již v květnu letošního roku, přičemž betaverze pro ty, kteří si hru předplatili měla startovat ještě tento měsíc.

Nyní nám bylo oznámeno, že vývojáři nezvládají hru kvůli současné situaci dokončit ve stanoveném termínu, a proto musejí New World odložit. Tentokrát se bohužel nejedná o krátký odklad, protože nové datum vydání je stanoveno na 25. srpna 2020 a betaverze bude vydána až v červnu letošního roku.

Amazon Games Studios pracují krom New World také na kompetitivní střílečce Crucible, která má být vydána v květnu letošního roku. O tom, zda odklad nečeká i tento titul ale prozatím nemáme žádné zprávy.

Hru si můžete na Steamu přidat do svého seznamu přání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama