MMORPG New World odloženo
New World Novinka MMORPG New World odloženo

MMORPG New World odloženo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Po faux pas s Crucible Amazon raději odkládá svou další hru.

Reklama

Videoherní filiálka populárního internetového obchodu Amazon má za sebou vydání jednoho neúspěšného titulu, jímž byla multiplayerová akce Crucible, která vyšla koncem května, aby se koncem června vrátila zpět do uzavřeného beta testování, jelikož si hráči na ní stěžovali (a nutno říci, že oprávněně).

Problémy se nicméně zdá se nevyhýbají ani jejich dalšímu připravovanému titulu, kterým je MMORPG New World. To se nyní testuje v rámci uzavřené alfy a jeho vývojáři bedlivě naslouchají zpětné vazbě od všech hráčů s přístupem do ní.

Po jejím vyhodnocení autoři usoudili, že zájemci chtějí kompletnější požitek ze hry, než jaký měli připravený na samotný start. Proto se odhodlali k tomu, že vydání posunou na jaro 2021. To by mimo jiné mělo zajistit, že hráči v tu dobu budou mít větší porci obsahu v průběhu hry a i v následném endgame.

Jako poděkování komunitě se rozhodlo, že pro lidi zapsané do bety, předobjednávatele a přirozeně i alfa testery bude umožněno zahrání si plné hry v nynějším stavu na omezený čas v datum původního vydání, tedy 25. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama