New World Novinka MMORPG New World představuje nejdůležitější lokace

MMORPG New World představuje nejdůležitější lokace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Jako první přichází na řadu jižní Windsward.

Reklama

Amazon na letošní rok chystá plné vydání jejich MMORPG s názvem New World, které nás zavede na fantasy ostrov Aeternum, kde hráči budou hrát za ztroskotaného dobrodruha, který zde začne plnit různé questy a bude zde bojovat s nebezpečnými nepřáteli a případně i dalšími hráči.

Vývojáři pak nedávno spustili nový cyklus videí, které si dávají za úkol představit ty nejdůležitější lokace, na které během vašeho cestování narazíte.

První vydaná ukázka (v náhledu) se tak zaměřuje na jižní lokaci zvanou Windsward - prostor plný luk a pastvin, skýtajících mnoho přírodních zdrojů.

MMORPG New World představuje nejdůležitější lokace

Zde také naleznete zdejší malebné městečko, které vám nabídne bohaté možnosti pro vyrábění vaší výbavy. Chybět zde nebudou ani obchodníci, kteří vykoupí nalezené cennosti. A přirozeně byste neměli zapomenout navštívit místní krčmu zvanou The Southern Breeze (Jižní vánek), kde se vás ujme hostinský Suen.

MMORPG New World představuje nejdůležitější lokace

Na vaše výpravy se poté budete moci vydat to lokací, jako je The Amrine Temple (pozor na kostlivce), Windsward Fort či Windsward Farmstead.

Samozřejmě zde také naleznete divokou zvěř, jako jsou mírumilovní jeleni a králíci, ale také nebezpeční vlci či pumy. Nadšenci do rybaření by se pak měli zastavit u mistra rybáře Shieldse.

Datum vydání plné verze je chystáno na 31. srpna.

Předobjednáte-li si hru na Steamu či Amazonu, dostanete přístup do uzavřené bety, která se uskuteční 20. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama