mobil-real-football-manager
Blogy čtenářů Recenze Mobil: Real Football Manager

Mobil: Real Football Manager

Art.eX

Art.eX

S národním týmem české fotbalové reprezentace to bylo vždy těžké. V zápasech klíčový hráči zklamali a místo toho aby přemýšleli nad tím, jak zlepšit…

Reklama

S národním týmem české fotbalové reprezentace to bylo vždy těžké. V zápasech klíčový hráči zklamali a místo toho aby přemýšleli nad tím, jak zlepšit hru si dovolí navštěvovat bary a na hotel si zvát dámskou společnost. Jako trenér s tímto jednáním svých svěřenců asi těžko něco uděláte a disciplinární komise rozhodne o jejich vyloučení s národního týmu. Smutné.

Ve hře Real Football Manager dostáváte roli kouče a o tom jak se bude dařit nebo neúspěch budete slavit na pokoji s děvčaty stojí na Vašich rozhodnutích. Na začátku si vyberete tým se, kterým se pokusíte dobývat přední místa tabulky.

Trenérský simulátor toho nabízí opravdu hodně od klasického střídání a rozdávání povelů ve hře až po kontrolování peněž klubu. Trénink a zátěž týmu popř. udělování volna máte ve své moci, takže plnou kontrolu nad mužstvem držíte ve všech směrech. Vyhrát každý zápas je určitě nemožné, i když by si to přáli všechny kluby světa, ale únava hráčů i těch nejlepších tomu braní. Proto je zde v procentech uvedena energie hráče, se kterou nastupuje do zápasu a pokud jeho výkon je slabý určitě vystřídejte, do dalšího zápasu bude fit a gólově se Vám odmění.Pokud rádi plánujete a uvažujete do předu, jistě stojí tahle hra za pozornost. Jen má tahle hra jeden malý nebo pro někoho velký nedostatek a tím jsou úplatky. Kapřici se v tomto revíru neloví.

Mobil: Real Football Manager

Hodnocení

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama