mod-do-zaklinace-3
Blogy čtenářů Článek Mód do zaklínače 3?

Mód do zaklínače 3?

The Witcher 3 HD Reworked Project

Reklama

The Witcher 3 HD Reworked Project

Zaklínač 3(alá The Witcher 3), už jenom tento název v řadě hráčů vyvolá vzpomínky na pěkně propařené večery v roli Geralta, který se musíel postavit divokému honu. [proč?, zahrajte si]

Vím o pár hráčích(sám jsem jím byl donedávna), kteří si nechtějí hru žádným způsobem módovat, ani jakkoli upravovat, prostě chtějí mít hru takovou, jaká vyšla z polských dílen, ovšem toto je někdy chyba a u této hry ještě větší.

Tento mód nepřinese nic jiného, než jen prosté přepracování textur, jak už může napovídat název tohoto módu.

Textury jsou věrohodnější, detailnější a na pohled příjemnější (viz. obrázek, video...).

A jak to vůbec nainstalovat? Snadněni by to snad už ani nešlo, prostě si ze stránky, kterou vám hodim dolu, stáhnete soubor s koncovkou .rar, případně dostáhnete winrar jakožto program pro otevření tohoto souboru, vyextrahujete, přejde do složky zaklínače(příklad[vy to máte jinak] D:\Hry\The Witcher 3 Wild Hunt) a do složky "mods" (pokud ji tam nemáte, tak ji tam prostě vytvořte - D:\Hry\The Witcher 3 Wild Hunt\mods) vložte složku "modHDReworkedProject", kterou jse získali vyextrahováním staženého souboru. A to je vše! Mód je automaticky aktivovaný a kdyby Vám to náhodou nevyhovovalo(jakože nebude), tak prostým smazání složky "modHDReworkedProject" ze složky "mods" ho deaktivujete.

Je tu ještě další otázka: jak moc to užere framerate hry? Mně to sežralo maximálně 5fps s grafikou GTX 960 4GB, která se dnes řadí do průměrného středu. Ale hlavně se toho nebojte, stáhněte si třeba bezplatnou verzi Fraps, který měří fps. Jestli máte grafickou kartu od Nvidie, tak pravděpodobně(nebo spíš určitě, pokud jste ji neodmazali ručně) máte aplikace Shadowplay, která umí taktéž měřit framera hry.

Aktuální verze módu je 3.46, na kterou potřebujete mít hru minimálně ve verzi 1.21(nejlépe 1.31), pokud si z nějakých důvodů nechcete hru aktualizovat, musíte si stáhnout starší verzi tohoto módu, to uděláte tak, že v nabídce si zvolíte FILES a popojede trochu dolu, intuitivně(nebo s pomocí překladače) zjistíte, která verze vám sedí nejlépe.

Autor si s tím dám poměrně dost práce a kdybyste ho chtěli nějak ocenit, vítá donate(darování) v podobě peněz, samozřejmě to je dobrovolné a mód i bez toho v klidu stáhnete. Je to jenom čistě pro jeho motivaci tvořit/udržovat módy i pro jiné hry, tento mód třeba udělal i do hry Fallout 4.

Odkaz: http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021/…

 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7xMvEDjz9O8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

... zde pokračujte v psaní ...

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama