Modern Warfare 2: Druhý komunitní match – Čtenáři Zingu opět zasahují
Blogy čtenářů Článek Modern Warfare 2: Druhý komunitní match – Čtenáři Zingu opět zasahují

Modern Warfare 2: Druhý komunitní match – Čtenáři Zingu opět zasahují

Redakce

Redakce

Ačkoliv jsme původně slibovali Counter-Strike, nakonec se z určitých důvodů uskutečnil druhý zápas v Modern Warfare 2, což si opět žádá co…

Reklama

Ačkoliv jsme původně slibovali Counter-Strike, nakonec se z určitých důvodů uskutečnil druhý zápas v Modern Warfare 2, což si opět žádá co nejdetailnější rekapitulaci.

Zpět ve válce

Oproti prvnímu matchi se počet hráčů ustálil na dvanácti. Upřímně, sice jsme čekali trochu větší účast, ale nezáleží na tom, co jsme čekali, protože i tak to byla opět parádní řežba plná desítek zabití, úmrtí, krvavých odplat, neúnavných pronásledování a nahánění co nejvyšších killstreaků na úkor těch slabších jedinců. A tisíců promrhaných kulek. Prostě privátní zápas Call of Duty v celé své kráse.

A kdo že se tentokrát zúčastnil? Jakousi stálou elitu opět tvořil Parad!se, jenž se i tentokrát ujal hostingu, za což se i tentokrát hodí poděkování, dále Flak88!, Kvip, Meg.A.Byte, Houskič a ShardCZ, přičemž skupinu „novějších“ hráčů zastupovali čtenáři jansulovsky, Chino, Rocky1930, Jorgmund a MEN-X, ve hře jako [VCH]SkaceKachna[CZ]. Redakci pak zastupoval pouze Cvrnda, jenž má koneckonců na svědomí řádky, které zrovna čtete.

I tentokrát s dovolením ponecháme stranou vyhlášení nejlepších hráčů, každopádně já osobně přiznávám, že mi to včera nijak zvlášť nedařilo, a zároveň bych chtěl touto cestou vzdát hold čtenáři MEN-X a zároveň mému kolegovi ze skutečného světa, od kterého jsem takovou nakládačku, jakou mi uštědřil, opravdu nečekal.

Opětovný výlet do Ria, na letiště i do kamenolomu

Nesmíme zapomenout ani na mapy. Tentokrát jsme začali módem Team Deathmatch na Favele, pokračovali s Capture the Flag na mapě Quarry, dále Domination v kulisách Terminalu, Headquarters na Skidrow, opětovný TDM na Highrise a Underpass, posléze jsme se vrátili k Favele a módu Capture the Flag, pokračování nastalo v podobě dost hektického módu Free-for-all na neméně hektických mapách Rust a Scrapyard, a vše opět zakončila mapa Sub Base z pohledu třetí osoby.

V pořadí již třetí komunitní match se zkrátka opět vyvedl na jedničku. Pevně doufáme, že si ho každý účastník užíval stejně jako my. Příští týden se těšte na dodržení slibu, jinak řečeno, pomalu trénujte na Counter-Strike: Source. A hlavně se nebojte přijít jenom kvůli tomu, že to neumíte, myslíme, že rozhodně nebudete nejhorší. A na úplný závěr klasická galerie screenshotů od Cvrndy, Parad!se a Kvipa.

 

... zde pokračujte v psaní ...

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama