Modern Warfare 2 - třetí komunitní match
Blogy čtenářů Článek Modern Warfare 2 - třetí komunitní match

Modern Warfare 2 - třetí komunitní match

Redakce

Redakce

I když jsme původně počítali s Call of Duty 4, věci se nakonec změnily a po kratší odmlce jsme opět skončili u Modern Warfare 2. To však nakonec vůbec…

Reklama

I když jsme původně počítali s Call of Duty 4, věci se nakonec změnily a po kratší odmlce jsme opět skončili u Modern Warfare 2. To však nakonec vůbec nevadilo a jatka to byla, jak se patří krvavá a chaotická. Menší rekapitulace tedy rozhodně neuškodí.

Frenetický start

Hned ze začátku jsme to rozjeli ve velkém stylu a i navzdory menším změnám v organizaci se dostavil překvapivý počet hráčů. Oproti stálému počtu 10-13 hráčů jsme tentokráte zvládli hrát i v plném počtu 18 zabijáků, což chce určitě potlesk. Co je ale nejlepší, přišli jak úplní začátečníci, tak i staré známé tváře. Navíc se umíralo tak nějak na všech stranách skoro stejně, takže zábava to byla pro všechny náramná. Prostě stříleli začátečníci, stříleli zkušené skilly a stejně tak obě skupiny svorně umíraly, vyhrávaly a taktéž samozřejmě i prohrávaly. Tak nějak to jednoduše má být.

Stálice v podobě hráčů Flak88!, Kvip a RoxMax se zase ukázali jako největší hvězdy, které hlavně při módu Domination natrhli zadek úplně všem. Pochvalu ale určitě zaslouží i třeba jansulovsky, Dzoki nebo Olomer, kteří hru hráli téměř poprvé. Redakční bojové barvy pak hájil autor článku Wolf, jemuž to však upřímně řečeno zrovna dvakrát tentokrát nešlo. Těm, které jsem vynechal, se upřímně omlouvám a doufám, že se alespoň naleznou na screenech níže.

Speciální poděkování pak patří Kvipovi, který se ochotně chopil hostování a nutno říci, že vše proběhlo naprosto bez problému a jediné chybky. Hold pak musíme vzdát i Sekimu, který celý zápas streamoval a taktéž pořídil kompletní gameplay.

Z písku do písku

Tentokráte jsme se snažili navštívit i dříve opomíjené mapy, takže hned první krvavá lázeň se konala v ruinách Karachi hezky se starým dobrým TDM. Následovaly Afghan a Derail taktéž v týmových mutacích. Aby se trochu rozbilo stereotypní týmové nahánění, jako další kulisa nám posloužil kultovní Terminal a tentokráte jsme se poprali o tři lákavé kontrolní body v módu Domination. Jelikož je jak TDM, tak Domination v jádru pěkně hektický, na odpočinutí následovalo SAD v kombinaci s komunistickou zástavbou na Skidrow, kde dostala prostor taky trochu taktika. Zakončení pak bylo v režii CTF a FFO v brazilských favelách a písečném Rustu.

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/u3NACCtTSsA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pomsta se má podávat za studena

V kostce řečeno, ani potřetí jsme se nenudili a celkově se match znovu vyvedl na jedničku s hvězdičkou. Příští týden se takhle bohužel nesejdeme, jelikož se nám kříží Dny NATO a komunitní sraz v Praze. Ovšem na ten další týden si již všichni můžete vyčistit zbraně, protože se na všechny chystá legenda progamingu Call of Duty 4.

Daniel "WoLf-Cz" Kremser

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama