Modern Warfare 3 brzy s novým multiplayerovým módem
Modern Warfare 3 Novinka Modern Warfare 3 brzy s novým multiplayerovým módem

Modern Warfare 3 brzy s novým multiplayerovým módem

Daniel Kremser

Daniel Kremser

3

Nadcházející DLC přinese boje pro malý počet hráčů a také nové mapy <strong>+ obrázky</strong>.

Reklama

Infinity Ward oznámili nový multiplayerový mód Face-Off. Ten přijde v nadcházejícím DLC spolu s novými mapami později tento měsíc. Dočkat bychom se měli map vytvořených speciálně pro tento mód, který nabídne mnohem intimnější boje jeden na jednoho nebo dva na dva.

První dvě mapy vyjdou na Xbox 360 už 15. Května (Máj). Hráči se mohou těšit na pobřeží Skotska doplněné o vrak neznámé lodi (Aground) a na intenzivní boje pod římskými ruinami a Vesuvem vybuchujícím v pozadí (Erosion).

Další dvě mapy pak opět přijdou nejdříve na Xbox 360, a to 22. Května (Máj). Tyto mapy by měly nabídnout atraktivní lokaci v Brazílii a také menší výlet do válkou zoceleného Afghánistánu. Podle slov producenta hry budou všechny mapy obsažené v DLC z důvodu nového módu menšího ražení a zaměří se na blízké střety malého počtu hráčů.

Kromě toho však majitelé dodatečného obsahu nepřijdou ani o klasické multiplayerové mapy. Autoři si připravili hned tři, přičemž dvě už mohou znát majitelé služby Elite. Novinkou je pouze Titled Oasis, která bojové řádění přenese do plážového resortu kdesi v SAE.

Na své si pak přijdou i fanoušci singleplayerového hraní. Spolu s novými mapami totiž DLC bude obsahovat i dvě Spec Ops co-op mise. Mise s názvem Ironclad přinese trošku netradiční zážitek, kdy si jeden hráč sedne do tanku a bude poskytovat podporu druhému, který se přes nepřítele musí prostřílet hezky na férovku. Druhá mise (Killswitch) se pak odehrává někde v Ruském doku.

Níže obrázky z chystaného DLC:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama