Moje herní prožitky s iOS 2. díl
Blogy čtenářů Článek Moje herní prožitky s iOS 2. díl

Moje herní prožitky s iOS 2. díl

Dnes bych pokračoval v hrách z platformy iOS. Znova by to byly hry, které koupíte za nějakých 20 korun. Na konci však bude jedna česká stopa.

Reklama

Dnes bych pokračoval v hrách z platformy iOS. Znova by to byly hry, které koupíte za nějakých 20 korun. Na konci však bude jedna česká stopa.

Hop sem, hop tam

Další úspěšná hra, která zabaví hodně lidí. V Doodle Jump je úkolem skákat stále výš po plošinách a vyhýbat se různým nepřátelům. Ty můžete likvidovat střelama. Samozřejmostí je, že čím výše stoupáte, tím méně máte plošin a více nepřátel. Postup nahoru si však můžete urychlit. Nejrychleší pro vzestup jsou rakety na zádech, po nich čepička s vrtulí. Dále můžete využít pružinu nebo trampolínu, které zvýší výšku skoku. Ve hře máte i různá prostředí. Např. pod mořem, ve vesmíru, fotbal, atd. Hra nemá konec, dokud nespadnet, potom se vám uloží vaše skóre.

Baron a jeho motorka

Bike Baron je další ,,blbovinka'' za nějakých 20 korun, ale dokáže zabavit. projíždění s motorkou skrze různé kaskadérské překážky. Ať již po ledě nebo jenom po dřevě, tak se na kždém můžete nehorázně vysekat a začít od checkpointů. U nich bych se zastavil, protože se jimi moc plýtvalo a někdy jsou až na škodu. Náplní levelů je i kromě projetí i nějaký ten úkol navíc, plus posbírat všechny hvězdičky a zajet dráhu pod určitý čas. Levelů je zde hodně a na pár hodin určitě zabaví. U některých se budete trápit, u jiných to sfouknete za pár vteřin i se všemi hvezdičkama.

Všechny je postřílej

Nevím, zdalipak někdo zde propadl Minigore. Hra, ve které nejde o nic jiného než zabít co největší počet potvor, co vás chtějí ve dne i v noci zabít. Kampaň zde žádná není, což ani není na škodu (stejně byste ji nevnímali). Vlastně ani nápad není tak originální, ale chytne vás to a nepustí dokud nechípnete. Za určitý počet potvůrek se odemknete ddalší postavy, jiné si zase musíte koupit za prachy. Jsou zde tři obtížnosti: Easy, Normal a Insane. Záleží jak, moc si věříte. S insane začnete hned nabírat killy, jak na běžícím páse, ale nesmíte ani na chvíli vypadnout z tempa. Na easy se rozíždí nájezdy o dost pomalu. V noci však bacha, potvory začnou hořet a celkem zrychlí svůj pohyb. Po vystřílení téhle vlny se objeví jakási zelená housenka (asi :-D) a tu musíte zabít, pak dostanete za odměnu buď granátomety nebo brokovnice a začíná další vlna.

Vymýtit lidstvo

Hra Plague Inc. přišla s zajímavým nápadem. Vyvinout vlastní nemoc a vymýtit s ní celé lidstvo. Už od začátku se mi to líbilo a jako hra do školních lavic, kde nemůžete pořád být ve střehu je to ideál. Na začátku určíte typ svojí nemoci. Začínáte bakterií, ale propracujete se i k nanoviru nebo k bio-chemické zbrani. Celou hru se pohybujete na mapě světa, kde se vám ukazuje, kde je nemoc rozšířená a kolik je zdravých, nakažených nebo mrtvých. Svoji nemoc musíte taky vylepšovat, aby doktoří s vyvinutím léku měli problémy. Musíte i určit přes co se nemoc bude dobře šířit a později i jaké napadají orgány nebo čím způsobí smrt. Každý typ nemoci se chová opravdu jinak a staré taktiky málokdy zafungují. Pokud tuto hru nemáte, rozhodně ji vemte za tu dvacku dostanete originalitu a i zábavu. Dobrým zjištěním bylo, že na hře se podílela Česko-anglická dvojice vývojářů. České ručičky na klávesnici zabodovaly.

Dodatek

Druhý díl měl dlouhou odmlku od prvního a nevím jak to bude s třetím dílem, ale chtěl bych se v něm věnovat hrám od českého Madfingers a byl by to i prozatím poslední díl s iOS hrama.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama