​Monster Hunter Generations Ultimate vychází na západě 28. srpna
Monster Hunter Generations Novinka ​Monster Hunter Generations Ultimate vychází na západě 28. srpna

​Monster Hunter Generations Ultimate vychází na západě 28. srpna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Vyjde pouze na Switchi, ale těšit se můžeme na spojení se hrou The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Reklama

V březnu loňského roku vyšla v Japonsku na 3DSku pod názvem Monster Hunter XX dosud nelokalizovaná vylepšená verze hry Monster Hunter Generations (naši recenzi si můžete přečíst zde). Titul byl následně v této východní provenienci k dostání i ve verzi pro Switch a Capcom se před časem nechal slyšet, že na západě vydá titul Monster Hunter Generations Ultimate, což je právě onen Monster Hunter XX. Hra vyjde v Severní Americe a v Evropě pro Switch v krabicové podobě i digitálně 28. srpna za nějakých 59,99 dolarů. Trochu na škodu je, že o západní verzi pro 3DS Capcom vůbec neuvažuje.

Monster Hunter Generations Ultimate tak bude pro Switch debutujícím titulem série Monster Hunter a zároveň půjde na západě o něco jako Switch exkluzivitu. Lovci se v něm postaví a budou čelit největšímu seznamu jedinečných monster, se kterými jste se mohli v každé Monster Hunter hře setkat. Hráči samozřejmě budou čelist také výzvám prostředí a získávat cenné zdroje, které se používají při výrobě unikátních zbraní a vašeho vybavení.

Na výběr budou stovky sólových questů, které můžete projít i s pomocí přátel. Hlavním aspektem hry ale stále zůstává určitý nostalgický pohled zpět na začátek a následný vývoj série.

Monster Hunter Generations Ultimate v sobě kombinuje klasickou hratelnost a jedinečné nové změny, kterými si série za ty roky prošla, dále zcela nové oblasti a monstra. Zároveň se dočkáte fanoušky oblíbených příšer jako je rychlý Zinogre a dlouhoocasý Nargacuga.

A jak už jsme u Switche zvyklí, vybrat si můžeme hraní na velké obrazovce, ve stolním anebo v handheld režimu. Spojit se navíc můžete lokálně nebo on-line s dalšími lovci a v neposlední řadě chystá Capcom spojení s ikonou The Legend of Zelda: Breath of the Wild, na což upozorňuje trailer níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama