Monster Hunter World dostává zkušební verzi a další novinky
Monster Hunter: World Novinka Monster Hunter World dostává zkušební verzi a další novinky

Monster Hunter World dostává zkušební verzi a další novinky

Jan Tomanek

Jan Tomanek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Časové omezení, nový event a gameplay záběry.

Reklama

Tento týden byl pro Capcom jedním z významnějších. Posledního dílu Monster Huntera se již prodalo 12 miliónů kopií, což je pro vydavatele zatím rekord a konečně na PlayStation 4 zavítá zkušební verze.

Dostupná je pouze pro konzoli od Sony. Hrát bude možné do ranku 4, přesněji až k úkolu, který vám zadá Tobi-Kadachi. Vytvoření postavy a vašeho společníka Paliko bude celé k dispozici. K vyzkoušení je také multiplayer a event Spring Blossom Fest. A nejspíš netřeba dodávat, že tato zkušební verze je samozřejmě zdarma. Pěkným bonusem pak je, že veškerý postup se vám při zakoupení převede do plné verze, která je nyní ve slevě za přibližně 460 Kč na PS4 a Xbox One. To vše bude k dispozici do 20. května.

Do hry také zavítá nový event, který by měl být pro hráče opravdovou výzvou a vývojáři ho svou obtížností přirovnávají k souboji s Nergigantem. Úkol je k dispozici na PS4 a Xbox One. Na PC dorazí později.

Poslední novinkou je odhalení gameplay záběrů a data vydání standalone rozšíření Iceborn. Na konzolích zavítáme na ledový ostrov 6. září a PC hráči se dočkají letos v zimě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama