Monster Hunter: World překonal 20 miliónů
Monster Hunter: World Novinka Monster Hunter: World překonal 20 miliónů

Monster Hunter: World překonal 20 miliónů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

S přehledem nejúspěšnější titul společnosti Capcom.

Reklama

Není tomu dlouho, co jsme vás informovali o tom, že titul Resident Evil 7: Biohazard zvládl překonat nádhernou hranici deseti miliónů prodaných kusů.

No a ani jsme se nenadáli a společnost Capcom má na kontě další významný rekord, který se tentokrát týká hry Monster Hunter: World, jenž původně vyšla už v roce 2018, přičemž se jedná o zářez do dlouhotrvající série, který ji měl představit masám.

A to se evidentně povedlo, jelikož bylo oznámeno, že se hře povedlo celosvětově prodat přes 20 miliónů kusů, kdy do tohoto čísla je zahrnuta i Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, která v sobě obsahuje základní hru i její rozšíření.

Titul je tak poměrně s přehledem nejprodávanějším projektem Capcomu.

Nicméně se velice daří i nejnovějšímu přírůstku v podobě Monster Hunter Rise, který do 24. září prodal 7,5 miliónů jednotek, kdy toto číslo ještě jistě výrazně navýší lednové vydání hry na Steamu a letní rozšíření Sunbreak.

Jestli jste ale Monter Hunter: World stále nehráli, tak si můžete přečíst naši starší recenzi, v níž si odnesla nádherných 9 bodů z 10 s verdiktem:

"Zásah do černého. Fanoušci série budou vrnět blahem a nově příchozí po krátkém seznámení upadnou do videoherního transu. Jen příběh vystačí na padesát hodin. Pokud vás hra uchvátí, není problém strávit v ní sto a více hodin plných zábavného lovení rozličných monster."

Hra je dostupná pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama