Mortal Kombat Novinka Mortal Kombat 1 představuje prvního dodatečného bojovníka

Mortal Kombat 1 představuje prvního dodatečného bojovníka

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch

Nové postavy se hlásí do služby.

Reklama

Vývojáři ze studia NetherRealm vydali v polovině září reboot série Mortal Kombat. Titul se dočkala kladného přijetí u hráčů i v recenzích. Reputaci hry výrazněji uškodil pouze nepovedený port pro Nintendo Switch, na který se autoři po vydání zaměřili. Výsledkem byl před několika málo dny vydaný velký patch, který neutěšený technický stav této verze zlepšil. Kromě oprav a vylepšení se měsíc po vydání dostává ke slovu také první dodatečný obsah, který je určen pro majitele placeného Kombat balíčku.

Ten stojí 40 eur a v následujících měsících by měl přinést v součtu 6 nových bojovníků a 5 kameo postav. Prvním dodatečně přidaným bojovníkem se stane Omni-Man, kterého autoři představili prostřednictvím výše přiložené ukázky. Jedná se o postavu z komiksového univerza Invincible, které je v současnosti díky adaptaci od Amazonu a Roberta Kirkmana k dispozici také ve formě animovaného seriálu. Omni-Man do hry zamíří v průběhu listopadu.

Mortal Kombat 1 je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Bližší informace o hře vám nabídne naše recenze.

Mortal Kombat 1 představuje prvního dodatečného bojovníka
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama