Mortal Kombat 12 se na EVO 2022 nepředstaví
Mortal Kombat Novinka Mortal Kombat 12 se na EVO 2022 nepředstaví

Mortal Kombat 12 se na EVO 2022 nepředstaví

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Novinky by naopak měl ukázat Street Fighter a Tekken.

Reklama

Ed Boon, kreativní ředitel NetherRealm Studios, popřel informaci, že by mělo na esportové akci EVO 2022 dojít k oznámení pokračování bojovkové série Mortal Kombat. Původně to tvrdil magazín IGN, který Boonovi za tweet poděkoval a informaci opravil. Ačkoli se z dřívějších náznaků zdá, že díl s číslovkou 12 ve studiu patřícím Warner Bros. skutečně vniká, na jeho představení si zatím budeme muset počkat.

Stále ale platí, že by se měly při příležitosti akce zaměřené právě na turnaje v bojovkách ukázat tituly jako Street Fighter 6, Tekken nebo čerstvý MultiVersus. Novinky budeme mít s největší pravděpodobností možnost nasát v přidruženém vysílání Sony – PlayStation Tournaments: Evo Lounge. Účast potvrdily společnosti Capcom, Bandai Namco i Warner Bros., ale také třeba SNK nebo Arc System Works.

EVO 2022 se uskuteční 5.–7. srpna v Las Vegas. Mimo zmiňované značky se bude soutěžit například ve hrách Dragon Ball Fighter Z a Melty Blood: Type Lumina. Pro více informací můžete navštívit webové stránky akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama