Mortal Kombat je podle prvních ohlasů opravdu brutální
Filmy/Seriály Mortal Kombat Novinka Mortal Kombat je podle prvních ohlasů opravdu brutální

Mortal Kombat je podle prvních ohlasů opravdu brutální

Ondřej Partl

Ondřej Partl

15

Tyto první recenze jsou veskrze pozitivní.

Reklama

Nový filmový Mortal Kombat od režiséra Simona McQuoida už od počátku sliboval nekompromisní krvavou podívanou.

Mortal Kombat je podle prvních ohlasů opravdu brutální

A jak to prozatím vypadá, tak přesně toho se dočkáme.

Na světě jsou totiž první kritické recenze, které tvrdí, že zobrazený materiál je skutečně věrný své předloze, kdy se můžeme těšit na brutální fatality a zábavnou akci:

James Marsh - South China Morning Post (3,5 z 5):

"Drama založené na postavách to rozhodně není; místo toho to jsou boxeři s krví nindžů a Zelené barety s robotickýma rukama, kteří buší neviditelné ještěrky a netopýří démony do krve. Když nebojují, postavy se mezi sebou hašteří a chrlí různé pseudo-duchovní idiomy, a to do té doby, než je čas na další nakládačku. Mortal Kombat není pro náročné chuťové buňky, ale pro znalce - get over here!"

Mufaddal Fakhruddin - IGN pro Střední východ (6/10):

"Překvapivě krvavé a dobře zinscenované akční sekvence pomáhají jinak hloupé adaptaci Mortal Kombat."

Kervyn Cloete - Critical Hit (7,5/10):

"Mortal Kombat bolestně trpí plochým Lewisem Tanem v hlavní roli - zbytečným doplňkem stávající soupisky - a záměrným fan-servicem, který osciluje mezi cool a cheesy momenty. Ale díky fantastickým odbočkám ve zbytku obsazení (Kano! Kdo by si to pomyslel?!) a napínavé krvavé akci režiséra Simona McQuoida, se nám díky tomuto filmu daří dostat onu bájnou dobrou videoherní adaptaci."

A'bidah Zaid - Geek Culture (8,3/10):

"Videoherní adaptace vždy byly buď trefy nebo ne a Mortal Kombat je rozhodně must-watch trefou, a to díky gore a akci. Bezchybné vítězství (Flawless Victory)...pro fanoušky Mortal Kombat!"

Sergio Pereira - Fortress of Solitude (bez čísla):

"Jak jsem zmínil v úvodu, Mortal Kombat (2021) není perfektní. Od problémů s tempem až po nedostatek vývoje postav a podivný editing, není to jednoduše rychlá výhra. Avšak i přes občasné schytání úderu film stále kope a nakonec vyjde vítězně. Někdy prostě stačí sledovat snímek, kde postava zmrazí krev jiného člověka a probodne ho tím."

Casey Chong - Casey's Movie Mania (2,5 z 5):

"Pokud se Mortal Kombat podaří vydělat dostatek peněz na to, aby to zajistilo další film, tak doufám, že kdokoli, kdo bude mít pokračování na starosti, dodá značně lepší film, než jakým je tento reboot."

Snímek se 23. dubna podívá do některých kin (těch otevřených) a na streamovací službu HBO Max, která ovšem aktuálně dostupná v Česku není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama