Mosaic vyšel už i na konzole
Mosaic Novinka Mosaic vyšel už i na konzole

Mosaic vyšel už i na konzole

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Linux Linux Xbox Xbox One Apple iOS Apple Mac

Jedině na PlayStation 4 se ještě nedostalo, ale také na ni časem dojde.

Reklama

O krásné a atmosférické mini adventurce Mosaic, v níž se chopíte mrzkého a monotónního života jednoho obyčejného pracovníka obří megakorporace, v níž je to poslední ozubené kolečko, informujeme docela pravidelně. Pro nášup informací přejděte na výpis článků ZDE nebo si rozklikněte Martinovu pozitivně naladěnou recenzi (7/10).

Tvůrci z malého nezávislého studia Krillbite z norského Osla tuto svoji druhou hříčku portují na jednu platformu za druhou. Nejdříve Mosaic v časové exkluzivitě uvedli na mobily, tablety a televizi od Applu, načež pár týdnů poté se Mosaic objevila i na PC, Macu a Linuxu.

 

Mosaic vyšel už i na konzole

 

A ode dneška je Mosaic nově k dispozici i na prvních typech konzolí. Dočkalo se Nintendo Switch a Microsoft Xbox One, zatímco chybějící PlayStation 4 verze z nějakého důvodu prozatím absentuje. Ale nebojte se vlka nic, také prý dorazí co nevidět! Pro automatické informování o vydání PS4 verze zadejte váš email TADY.

Stále platí, že si Mosaic zadarmo zahrajete v předplatném služby Apple Arcade. Nyní pro PC/Mac/Linux verzi na Steamu platí 20% sleva z ceny 19,99 EUR, ale nové konzolovky naštěstí nenahodily o moc vyšší cenovky. Na Switchi je to 19,99 USD, zatímco na Xbox One dáte o něco vyšších 569,-. Nicméně za hříčku na nějaké 3-4 hodinky, byť je velmi kvalitní, je těch pět stováků stále pěkná pálka.

Na Switchi Mosaic vyžaduje stažení 1,9 GB dat, na Xboxu One 3,3 GB a jelikož ani u jedné z těchto platforem není uvedena čeština, nejspíš to znamená, že oproti PC a mobilům je konzolová Mosaic bohužel pouze v angličtině.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jUXBOwHQx-U&feature=emb_title[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama