Mosaic zakrátko i na konzole
Mosaic Novinka Mosaic zakrátko i na konzole

Mosaic zakrátko i na konzole

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Linux Linux Xbox Xbox One Apple iOS Apple Mac

Stylová adventurka v češtině na konzole dorazí dříve, než se čekalo.

Reklama

Menší a nezávislé norské studentské studio Krillbite z Osla se přede dvěma roky proslavilo zajímavě pojatou hororovou adventurou z pohledu první osoby Among the Sleep, v níž hrajete za dvouleté dítě, které je uvězněno ve své noční můře.

 

Mosaic zakrátko i na konzole

 

Jejich novou hrou je stylová a temná dobrodružná jednohubka na 3-4 hodinky jménem Mosaic, v níž hrajete za osamělého a dospělého muže, jehož sžírá totálně nudný a monotónní život v obrovském městě a v práci pro obří megakorporaci, kde je to úplně nejmenší kolečko v soukolí. Až jednou mu jeho další obyčejná cesta do zaměstnání totálně změní život. Však mrkněte na naši recenzi z PC verze (7/10).

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=QUztDoT-EnA&feature=emb_logo[/embed]

 

Nejdříve se Mosaic objevil exkluzivně ve službě Apple Arcade, před Vánoci potom i na PC, a nyní bylo ohlášeno datum vydání konzolových verzí na PS4, SW a X1. Na těchto platformách se Mosaic v digitální podobě objeví již 23. ledna 2020. Malým problémem asi bude cenovka, protože za těch několik hodin hraní je aktuální cena na PC lehce přes čtyři stovky (GOG.com) už tak docela vysoká. A na konzolích (zejména na Switchi) bude ještě vyšší...

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama