MotoGP 20 Novinka MotoGP 22 láká na historický obsah a split-screen

MotoGP 22 láká na historický obsah a split-screen

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na záběry přímo z hraní.

Reklama

Italský tým ze studia Milestone má na konec dubna naplánováno vydání nového ročníku série MotoGP. Již z prvotních informací po oznámení bylo zřejmé, že mezi největší novinky MotoGP 22 bude patřit historický obsah v podobě sezony 2009. Právě této legendární sezoně se věnuje i nová ukázka.

Vývojáři se na rozdíl od starších dílů rozhodli v rámci historického obsahu věnovat více do hloubky pouze ročníku 2009. Ten nabídne 19 jezdců, 17 tratí, 39 speciálních výzev a více než 50 minut reálných záběrů. Ve hře ale samozřejmě nebude ani aktuální sezona 2022 a s ní spojené licencované týmy, jezdci a okruhy.

Druhou výraznou novinkou hry bude offline multiplayer ve formě split-screenu, který se do závodních sérií pomalu ale jistě vrací. Záběry z hraní split-creenu si můžete prohlédnout níže.

MotoGP 22 vyjde 21. dubna ve verzích pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Naší recenzi loňského dílu si můžete přečíst zde.

Krabicovou verzi hry MotoGP 22 si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama