MotoGP 22 oficiálně oznámeno
MotoGP 18 Novinka MotoGP 22 oficiálně oznámeno

MotoGP 22 oficiálně oznámeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Milestone odhalilo nový ročník motocyklových závodů.

Reklama

Italští vývojáři ze studia Milestone oficiálně oznámili MotoGP 22. Nový ročník licencovaných motocyklových závodů se pokusí navázat na slušně hodnocený předchozí díl, který vyšel v dubnu loňského roku.

Každoročně vydávaná série letos přijede s několika zajímavými novinkami a inovacemi. Z pohledu obsahu se můžete těšit na přepracovaný historický režim, který se na rozdíl od starších dílů bude primárně soustředit na jedinou sezonu.

V případě MotoGP 22 to bude ročník 2009, ve kterém se utkali jezdci jako Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Casey Stoner nebo Dani Pedrosa. Tento režim přinese 17 speciálních výzev a více než 50 minut reálných záběrů dokumentárního charakteru.

Stěžejním herním módem by měla však i nadále zůstat kariéra tvořená jezdeckou a manažerskou částí. Nedílnou součástí série zůstává rovněž oficiální licence Mistrovství světa silničních motocyklů pro sezonu 2022, která do hry přinese jezdce, třídy, stroje, týmy a okruhy z reálného šampionátu.

Kromě většího důrazu na historický režim autoři dále slibují bohaté možnosti v oblasti vizuálních a výkonnostních úprav motocyklů, vylepšenou audiovizuální stránku a rozšířený tutoriál, který by měl společně s adaptivní obtížností a režimem MotoGP Academy ulehčit nováčkům úvodní momenty ve hře.

Samotnou hratelnost okoření implementace systému RDH (Ride Height Device), který vám umožní v průběhu jízdy ovládat odpružení jednotlivých motorek. MotoGP 22 nezapomíná ani na příznivce multiplayeru. K dispozici má být cross-play (zatím se počítá pouze s jeho podporou napříč konzolemi ze stejné rodiny) a vůbec poprvé v sérii rovněž lokální split-screen pro dva hráče, který bude dostupný na všech platformách s výjimkou Nintenda Switch.

Pokud vás výše zmíněný popis novinek zaujal, tak si poznačte datum 21. dubna, kdy MotoGP 22 vyjde na PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Kromě nového MotoGP aktuálně ve studiu Milestone vzniká ještě pátý díl motokrosové série Supercross a licencovaná hra z prostředí Mistrovství světa superbiků, jehož licenci před nedávnem vývojáři získali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama